Over ons

Zoekt u een partner bij resultaatgerichte leadgeneratie? Al sinds 2005 is Ad Hoc Data één van de grootste spelers op het gebied van betaalbare en kwalitatieve B2B datamanagement in Nederland en België. En dat zijn we niet voor niets...

Nét dat beetje meer

Bedrijfsadressen aankopen kan via verschillen kanalen. Dat weten wij ook. Maar wat maakt nou het verschil tussen Ad Hoc Data en andere bedrijfsadressen leveranciers? Voor ons is de sleutel tot succesvol samenwerken: het leveren van een optimale service en het overtreffen van uw verwachtingen. Serviceverlening in de breedste zin van het woord.
Of het nou gaat om advies bij de aankoop van adressenbestanden, het bieden van ondersteuning bij het bepalen en vinden van de juiste doelgroepen, of om het informeren over de wet- en regelgeving bij leadgeneratie... Ons enthousiaste team van experts staat elke werkdag voor u klaar! Voor advies en ondersteuning, maar ook voor het uitwisselen van ideeën over uw dienst of product. Of voor een goed gesprek over ondernemerschap anno nu.

Jarenlange ervaring

Documenten | Home 2a.jpgDankzij onze jarenlange ervaring in de markt kunnen wij u nét dat beetje meer bieden en u voorzien van gedegen advies. Die ervaring ligt bijvoorbeeld op het gebied van klantcommunicatie, leadgeneratie en het inzetten van de juiste middelenmix. Maar ook begrijpen wij de markt en datgene wat er speelt binnen verschillende branches. Onze gebruiksvriendelijke selectietool is dan ook ontwikkeld op basis van de behoeften in de markt.

Wij streven ernaar, die behoeften zo goed mogelijk te volgen en onze diensten hierop aan te passen. Daarbij kunt u rekenen op een partner bij het opzetten en managen van uw succesvolle campagnes.

En dat tegen een zeer aantrekkelijk tarief, vér onder de prijs die u elders in de markt tegenkomt. Bekijkt u onze licenties eens en oordeel zelf.

Werken met passie

Maar bij meedenken alleen houdt onze service niet op... Graag gaan wij nét dat stapje verder in onze ondersteuning. Omdat het nou eenmaal onze passie is. Zonder dat u direct een factuur ontvangt onder de noemer 'consultancy fee'. Want daarmee kom je niet tot een goede samenwerking en dus niet tot een optimaal resultaat. Vinden wij dan. 

Dat onze klanten 'dat beetje meer' goed weten te waarderen, zien wij ook terug in de positieve reacties uit de markt. En heeft u een maatwerkopdracht voor ons, bijvoorbeeld voor het verrijken, synchroniseren en/of analysen van adresbestanden? Dan ontvangt u hiervoor altijd een eerlijk prijs op basis van 'no cure no pay' met volledige transparantie.

Resultaat bij leadgeneratie bereiken we samen!

Documenten | Omzetstijging.jpgNog even over dat stapje verder. Wat houdt dit concreet in? Wij krijgen geregeld vragen van klanten over de beste strategie voor marktbewerking in een concrete markt. En over het bepalen van de juiste doelgroepen bij een product of dienst. Of gewoon een heel breed vraagstuk: hoe vind je nieuwe klanten in de huidige turbulente en concurrerende B2B-markt? 

Dat vraagt om een gedegen analyse van uw specifieke situatie. Voor ons dus aanleiding om door te vragen, terug naar de basis te gaan en te bepalen waar de behoefte van uw klanten precies ligt. Zo hopen wij mét u te komen tot de beste oplossing bij het vinden van snelste weg tot uw doelgroep. Mooie resultaten bij uw leadgeneratie acties bereiken we wat ons betreft graag samen.

Waarom Ad Hoc Data?

Waarom zou u dus, net als ruim 11.000 andere bedrijven, kiezen voor Ad Hoc Data als uw partner bij leadgeneratie? Eigenlijk heel eenvoudig: 

  • U ontvangt zeer uitgebreide gegevens over uw doelgroep
  • Deze selecteert u snel en eenvoudig op basis van uitgebreide selectiemogelijkheden 
  • U betaalt hiervoor een eerlijke prijs, nergens anders betaalt u minder voor zoveel klantgegevens
  • Daarbij hebben wij een jarenlange en zeer brede ervaring
  • En wij bieden een optimale service om u te helpen bij het vinden en bereiken van uw doelgroep 
  • Ad Hoc Data is lid van DDMA, dus u bent verzekerd van een betrouwbare datapartner

Contact

Wilt u weten hoe wij voor u het maximale rendement kunnen behalen? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

 070 - 24 00 862

Contact us


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer uw doelgroep

Klant ervaringen

"Wij zijn erg tevreden over Ad Hoc Data. Ga zo door!"

Tim Kienhuis, Maatwerk Werving & Selectie


0000