Over Ad Hoc Data


Ad Hoc Data werd opgericht in 2005, destijds nog met onze adressenbestanden op CD’s. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste spelers in kwalitatieve bedrijfsgegevens. Met een  actuele en complete B2B database met ruim 3 miljoen Nederlandse organisaties én circa 1,4 miljoen Belgische organisaties bieden wij duizenden klanten een klantvriendelijk online systeem voor het samenstellen van hun ideale doelgroep.

Volgens ons gaat een succesvolle samenwerking over het overtreffen van de verwachtingen. Advies bij de aankoop van adressenbestanden, ondersteuning bij het vinden van de juiste doelgroepen of informeren over de wet- en regelgeving bij leadgeneratie... Ons team staat dagelijks voor je klaar! 

Ad Hoc Data is lid van DDMA en Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd. 

Ad Hoc Data kantoor


Waarom Ad Hoc Data?
 

  Beste prijs-kwaliteit

Dezelfde marketingdata als elders, maar dan tegen een aantrekkelijk tarief én met optimale service en Privacy Waarborg. Hoge kwaliteit hoeft niet duurt te zijn! 

 

  Altijd actueel

De juiste gegevens van je doelgroep, op ieder moment. Zo verhoog je de resultaten en voorkom je onnodige verspilling van budget.

 

  Hoge klanttevredenheid

Al ruim 12.000 bedrijven kozen voor ons als partner bij kwalitatieve leadgeneratie. Onze diensten en service worden uitstekend gewaardeerd op Trustpilot.

 

  Gebruiksvriendelijk

Onze gebruiksvriendelijke tool is voor iedereen zeer toegankelijk. Maak je selecties in een paar eenvoudige stappen en exporteer naar Excel of je eigen CMS.

 

  Jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt kunnen wij je voorzien van het juiste advies en je ondersteunen waar nodig. We denken graag met je mee!

 

  Geen verborgen kosten

Met onze transparante, scherpe tarieven weet je altijd waar je aan toe bent. Een vaste prijs per maand zonder bijkomende kosten.