Altijd up-to-date bedrijfsadressen via onze CRM-koppeling

Met de realtime API-koppeling van Ad Hoc Data zijn al jouw systemen vanaf nu volledig actueel. Leg eenvoudig een verbinding tussen jouw CRM, ERP, webshop en andere systemen en onze zakelijke adressen database. Zo werk je direct met actuele en volledigste bedrijfsgegevens. Telefoonnummers, contactpersonen en e-mailadressen worden continu geactualiseerd. Hierdoor werk je nooit meer met vervuilde records. Houd al je systemen actueel, schoon en voeg de informatie toe die voor jou relevant is.

Bekijk de API-documentatie  Neem contact op

KVK API Ad Hoc Data

 

Volledig, actueel en gebruiksvriendelijk

 

Beste prijs in de markt

 

Al 15.000 bedrijven gingen je voor

 

Uitgebreidste dataset van Nederland

Datbast koppeling Ad Hoc Data

Voordeliger, uitgebreider en flexibeler dan de KVK-API

Als je jouw datastromen en systemen gaat professionaliseren en automatiseren, wil je natuurlijk in één keer alles volledig inrichten. Ad Hoc Data ontsluit naast het register van de Kamer van Koophandel meerdere bronnen. Hierdoor beschik je over meer relevante bedrijfsgegevens en breng je je doelgroep veel scherper in kaart. Daarnaast zijn onze database koppelingen een stuk voordeliger. In plaats van afgerekend te worden per adres heb je bij Ad Hoc Data voor een vast bedrag per jaar de volledige vrijheid om gegevens te actualiseren, te verrijken en in bulk direct in je systeem te laden.

Tarieven en mogelijkheden van de CRM API

 BasisCompleet
Maandelijks tegoed*Maandtarief**Maandtarief**
2.500 adressen€100,-€120,-
10.000 adressen€140,-€184,-
50.000 adressen€230,-€294,-

* De tegoeden mogen voor alle tools worden ingezet. Bekijk de API voorwaarden.
Bij overschrijding van het tegoed maakt u API calls voor 2 cent per adres.

** Alle tarieven zijn exclusief btw

Al jouw gegevens uitwisseling binnen één systeem

Koppel binnen een paar eenvoudige stappen al jouw systemen aan onze database. Je bepaalt zelf welke gegevens je wilt synchroniseren en ophalen. Met behulp van deze koppeling blijven je systemen actueel, heb je geen dubbele records meer en kun je effectief aan de slag met sales en marketing.

Voorbeeld database koppeling

De toekomst is datagedreven. Kies daarom voor onze CRM-integratie

Of je op dit moment een manier zoekt om je klantenbestand structureel actueel te houden, gegevens zoekt voor effectieve sales en marketing of jouw webshop wilt automatiseren; onze API-koppeling biedt voor iedere toepassing een oplossing. Bekijk direct de API-documentatie of download eerst kosteloos een dataset. Zo weet je precies over welke gegevens je kunt beschikken.

Bekijk de API Documentatie Neem contact op

Klantenrecensies

Wat klanten zeggen over Ad Hoc Data

Website was heel gebruiksvriendelijk

Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer. Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data
door Spellerr 2023

Gebruikers ervaring Adhoc Data

Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
door Ruben 2023

Goede service, fijne selectietool

Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
door Jeffrey 2023

Fijn bedrijf

Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!
door Jeroen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze data, de selectietool of onze diensten? De meest voorkomende vragen vind je hier. Klik op de vragen voor het bekijken van de antwoorden.

Algemene vragen

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de zakelijke markt. Wij spelen voor veel organisaties in Nederland en België een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties. Maar ook in het analyseren van doelgroepen en het actueel houden van zorgvuldig opgebouwde zakelijke databases. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. En dat alles voor de allerbeste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare, actuele en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve datasets tegen een eerlijke prijs. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien privacy en security zeer serieus en hebben ons daarom aangesloten bij het platform van DDMA. Voor ons bedrijf is het behalen van de Privacy Waarborg van DDMA dan ook een belangrijke bevestiging van een privacy compliant bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel Zakelijk, hét keurmerk voor veilig en betrouwbaar online shoppen.

Ad Hoc Data beidt toegang tot een verscheidenheid aan bedrijfsinformatie, waarmee je enerzijds in onze selectietool zeer scherp jouw zakelijke doelgroep kunt samenstellen en anderzijds een uitgebreid adressenbestand ontvangt in Excel, direct klaar voor uw marketing en salesacties. Denk hierbij aan de Naw-gegevens, vaste telefoonnummers en mobiele nummers, e-mailadressen en de naam van de wettelijke vertegenwoordiger. Je kiest zelf welke gegevens je wilt gebruiken voor het selecteren van jouw doelgroep en wilt ontvangen in het adressenbestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bedrijfsgegevens in onze database.

Jazeker, wij kunnen gericht op zoek naar hele specifieke informatie over jouw doelgroep. Denk hierbij aan data analyses, bestandsverrijking, data synchronisatie en meer. Lees meer over onze maatwerk diensten.

Onze bestanden worden aan het begin van elke maand kosteloos geüpdatet. Hierdoor heb je altijd beschikking over actuele gegevens. Maandelijks worden alle wijzigingen automatisch doorgevoerd: adreswijzigingen, nieuwe inschrijvingen, verwerking van uitschrijvingen en meer. In onze selectietool kun je bij de Mutatie indicator (1 van de basisfilters) eenvoudig filteren op alle wijzigingen.

Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een activatielink naar jouw persoonlijke bedrijfsomgeving. Hierin kun je een eigen wachtwoord aanmaken, waarna je direct aan de slag kunt met jouw adressenselecties.

Bestellen

Dat is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde bedrijfsadressen én welke gegevens je nodig hebt in je adresbestanden. Bekijk het licentie-overzicht voor uitgebreide informatie over alle licenties.

Gebruik maken van onze database kan al vanaf €49,00 per maand. U heeft dan maandelijks toegang tot 2.500 leads, inclusief 12 maal per jaar een kosteloze update van de database. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Liever een los adressenbestand aankopen? Geen probleem. Vanaf €0,07 per record stel je al eenvoudig een bestand samen. Kijk hier om de grote van uw doelgroep te bepalen. Alle bedragen zijn exclusief BTW en € 5,00 bestandskosten.

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om in de selectietool je gemaakte adressenselectie direct af te rekenen. In dit geval neem je dus geen licentie voor het maken van prospectbestanden op regelmatige basis. Hiervoor kun je uiteraard altijd achteraf nog kiezen.

Ja, wij hebben een database met alle circa 1,4 miljoen Belgische bedrijven en organisaties beschikbaar. Tegen een vergelijkbaar aantrekkelijk prijs/kwaliteitsniveau kun je aan de slag met onze database voor het vinden van je zakelijke doelgroepen in België. Dat kan al vanaf € 35 per maand bij 5.000 leads (op basis van uitsluitend basisfilters). Meer weten of gelijk een doelgroepselectie maken? Bekijk onze Belgische website!

Zowel bij een licentie als bij het afnemen van een los adresbestand ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling twee mailberichten. Dat is een bevestigingsmail én een mail met daarin een activatielink voor toegang tot de portal. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan zijn deze misschien in je spambox beland. Het is van belang om deze activatielink nog dezelfde dag te gebruiken; hiermee kun je je persoonlijke account aanmaken. Gebruik maken van onze marketing database kan dus binnen enkele minuten!

Vind je niet de informatie die je zoekt? Bekijk onze FAQ

Loading...