Meer leads genereren
met Ad Hoc Data

Ben je op zoek naar nieuwe, kwalitatief goede leads met een hoge slagingskans? Wil je weten welke bedrijven je op welk moment het beste kunt benaderen? Met de bedrijfsdata van Ad Hoc Data til jij je B2B-leadgeneratie naar een hoger niveau. Het genereren van leads is belangrijk voor ieder bedrijf; de leads van vandaag zijn de klanten van morgen. Selecteer gemakkelijk bedrijven op kenmerken die voor jouw strategie relevant zijn. Met inzicht in onder andere bedrijfsveranderingen en updates verhoog je snel de effectiviteit van je campagnes.

Maak jouw selectie Probeer gratis

leadgeneratie vai Ad Hoc Data

leadgeneratie strategie

Leadgeneratie strategie voor een optimaal resultaat

Bij B2B leadkwalificatie bepaal je op basis van je huidige klanten en hun eigenschappen, of de lead in jouw ideale klantprofiel past. Door snel en makkelijk organisaties te selecteren die passen bij jouw ideale klantprofiel, vergroot je de kans op succes. In onze bedrijfsdatabase vind je actuele, relevante bedrijfsinformatie over potentiële bedrijven voor B2B-leadgeneratie. Aan de hand van deze informatie selecteer jij de bedrijven die voor jou interessant zijn.

Je kunt meer dan 100 filters gebruiken om tot een voor jou relevante doelgroep te komen. Door aanvullende informatie zoals branche, aantal werknemers, functiegebouw of locatie op te geven, filter je alleen die bedrijven die voor jou relevant zijn. Zo verhoog jij de slagingskans om jouw lead om te zetten tot een prospect.

Leadlijsten van bedrijven gebruiken voor marketing

Door gebruik te maken van onze bedrijfsadressen database, beschik je over tal van informatie om een groot aantal prospects te bereiken. Naast NAWT-gegevens, kun je een bedrijf nu bijvoorbeeld ook bereiken via een telefoonnummer of e-mailadres. Daar kun je vervolgens verschillende marketingstrategieën voor inzetten, denk aan telefonische acquisitie, direct mailing of e-mailmarketing. De meeste bedrijven hanteren meer dan één strategie voor het genereren van leads. Dat is een goed idee: want met behulp van een uitgebreidere marketingstrategie, vergroot je het sneeuwbaleffect om meer zakelijke leads in verschillende stadia van het kooptraject te bereiken.

Bespaar tijd door middel van effectieve leadgeneratie

Zowel jouw tijd als de tijd van bedrijven en medewerkers is kostbaar. Niemand zit te wachten op telefoontjes of mailtjes die niet relevant zijn. Richt daarom jouw marketing en sales dus alleen op de doelgroepen die in potentie behoefte hebben aan jouw product of dienst. Hierdoor steek je zelf ook geen onnodige tijd en energie in bedrijven die toch niet geïnteresseerd zijn. Weet zeker dat jouw boodschap bij de juiste doelgroep aankomt, zodat je tot het optimale resultaat komt.

Leadlijsten kopen

Als bedrijf wil je met enige regelmaat nieuwe leads blijven genereren. Vaak worden hier platformen als LinkedIn of Google Search voor aangeboord. Het handmatig werven van leads kost veel tijd en daarmee ook geld. Door leadlijsten te kopen versnel je het proces en bereik je effectief je zakelijke doelgroep. Ad Hoc Data biedt je zakelijke leads al vanaf 0,07 per record! Bespaar jezelf een hoop tijd en ervaar het gemak van onze selectietool.

Maak jouw selectie Probeer gratis

Klantenrecensies

Wat klanten zeggen over Ad Hoc Data

Website was heel gebruiksvriendelijk

Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer. Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data
door Spellerr 2023

Gebruikers ervaring Adhoc Data

Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
door Ruben 2023

Goede service, fijne selectietool

Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
door Jeffrey 2023

Fijn bedrijf

Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!
door Jeroen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze data, de selectietool of onze diensten? De meest voorkomende vragen vind je hier. Klik op de vragen voor het bekijken van de antwoorden.

Algemene vragen

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de zakelijke markt. Wij spelen voor veel organisaties in Nederland en België een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties. Maar ook in het analyseren van doelgroepen en het actueel houden van zorgvuldig opgebouwde zakelijke databases. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. En dat alles voor de allerbeste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare, actuele en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve datasets tegen een eerlijke prijs. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien privacy en security zeer serieus en hebben ons daarom aangesloten bij het platform van DDMA. Voor ons bedrijf is het behalen van de Privacy Waarborg van DDMA dan ook een belangrijke bevestiging van een privacy compliant bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel Zakelijk, hét keurmerk voor veilig en betrouwbaar online shoppen.

Ad Hoc Data beidt toegang tot een verscheidenheid aan bedrijfsinformatie, waarmee je enerzijds in onze selectietool zeer scherp jouw zakelijke doelgroep kunt samenstellen en anderzijds een uitgebreid adressenbestand ontvangt in Excel, direct klaar voor uw marketing en salesacties. Denk hierbij aan de Naw-gegevens, vaste telefoonnummers en mobiele nummers, e-mailadressen en de naam van de wettelijke vertegenwoordiger. Je kiest zelf welke gegevens je wilt gebruiken voor het selecteren van jouw doelgroep en wilt ontvangen in het adressenbestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bedrijfsgegevens in onze database.

Jazeker, wij kunnen gericht op zoek naar hele specifieke informatie over jouw doelgroep. Denk hierbij aan data analyses, bestandsverrijking, data synchronisatie en meer. Lees meer over onze maatwerk diensten.

Onze bestanden worden aan het begin van elke maand kosteloos geüpdatet. Hierdoor heb je altijd beschikking over actuele gegevens. Maandelijks worden alle wijzigingen automatisch doorgevoerd: adreswijzigingen, nieuwe inschrijvingen, verwerking van uitschrijvingen en meer. In onze selectietool kun je bij de Mutatie indicator (1 van de basisfilters) eenvoudig filteren op alle wijzigingen.

Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een activatielink naar jouw persoonlijke bedrijfsomgeving. Hierin kun je een eigen wachtwoord aanmaken, waarna je direct aan de slag kunt met jouw adressenselecties.

Bestellen

Dat is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde bedrijfsadressen én welke gegevens je nodig hebt in je adresbestanden. Bekijk het licentie-overzicht voor uitgebreide informatie over alle licenties.

Gebruik maken van onze database kan al vanaf €49,00 per maand. U heeft dan maandelijks toegang tot 2.500 leads, inclusief 12 maal per jaar een kosteloze update van de database. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Liever een los adressenbestand aankopen? Geen probleem. Vanaf €0,07 per record stel je al eenvoudig een bestand samen. Kijk hier om de grote van uw doelgroep te bepalen. Alle bedragen zijn exclusief BTW en € 5,00 bestandskosten.

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om in de selectietool je gemaakte adressenselectie direct af te rekenen. In dit geval neem je dus geen licentie voor het maken van prospectbestanden op regelmatige basis. Hiervoor kun je uiteraard altijd achteraf nog kiezen.

Ja, wij hebben een database met alle circa 1,4 miljoen Belgische bedrijven en organisaties beschikbaar. Tegen een vergelijkbaar aantrekkelijk prijs/kwaliteitsniveau kun je aan de slag met onze database voor het vinden van je zakelijke doelgroepen in België. Dat kan al vanaf € 35 per maand bij 5.000 leads (op basis van uitsluitend basisfilters). Meer weten of gelijk een doelgroepselectie maken? Bekijk onze Belgische website!

Zowel bij een licentie als bij het afnemen van een los adresbestand ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling twee mailberichten. Dat is een bevestigingsmail én een mail met daarin een activatielink voor toegang tot de portal. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan zijn deze misschien in je spambox beland. Het is van belang om deze activatielink nog dezelfde dag te gebruiken; hiermee kun je je persoonlijke account aanmaken. Gebruik maken van onze marketing database kan dus binnen enkele minuten!

Vind je niet de informatie die je zoekt? Bekijk onze FAQ

Loading...