Kortingen & Acties

Wij zijn de voordeligste data leverancier van Nederland; je ontvangt praktisch dezelfde data als elders, maar dan uitgebreider, actueler én tegen een aantrekkelijk tarief! Toch zijn er bijzondere situaties waarin wij een speciale korting kunnen geven. Je vindt onze acties hieronder. Heb je hier een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op via 070 - 24 00 862 of via onze live chat!

€150

Een maand korting op een licentie NL + BE

Ben je actief in zowel Nederland en België? Of wil je jouw productlijn uitbreiden naar één van deze landen? Dan bieden we je een mooie korting indien je een jaarlicentie neemt op beide databases. Je ontvangt dan een maand korting op beide licenties.

Neem contact op
25%

25% korting als starter

Omdat wij starters graag helpen om de eerste uitdagende jaren door te komen, hebben wij een speciaal aanbod: een fikse korting! Elke startende ondernemer die maximaal twee jaar actief is, bieden wij in het eerste licentiejaar drie maanden korting aan. Dat is maar liefst 25% korting, ongeacht het licentietype. Makkelijk verdiend dus!

Neem contact op
Vast tarief

Vaste klantenkorting

Zodra je een licentie afneemt gelden de tarieven zolang de overeenkomst loopt. Je gaat dus nooit meer betalen voor dezelfde dienst.

Neem contact op
25%

Blijvend 25% korting op ANBI

Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) zetten zich zonder winstoogmerk in voor het algemeen belang. Vanuit Ad Hoc Data juichen wij het toe dat mensen zich op die manier inzetten voor onder andere welzijn, cultuur, zorg voor dier en mens, onderwijs en natuur. Omdat wij ANBI’s graag willen steunen in hun werk, hebben wij een speciaal aanbod: een mooie korting. Elke ANBI bieden wij blijvend 25% korting aan. Deze korting is geldig voor alle ANBI’s die officieel geregistreerd zijn bij de Belastingdienst en is niet van toepassing in combinatie met andere acties.

Neem contact op
Loading...