Goedkoper én uitgebreider dan een KvK adressenbestand

Snel, gebruiksvriendelijk, gedetailleerd en de beste prijs voor jouw adressenbestand; dat is de missie van Ad Hoc Data. Je hebt vast wel eens adres- of bedrijfsgegevens opgevraagd bij de KvK. En wat blijkt? Je mist informatie, er missen bedrijven en de selectiemogelijkheden zijn summier. Daar komt nog bij dat je 2 weken kunt wachten op je adressenbestand. Het kopen van een KvK adressenbestand voelt daardoor niet echt als de beste aankoop. Gelukkig biedt Ad Hoc Data het alternatief voor de KvK adressenbestanden. Via onze selectietool, selecteer je snel, makkelijk en vooral heel gedetailleerd jouw zakelijke doelgroep met alle contactgegevens. Het mooie is bovendien dat je direct toegang hebt tot deze data!

Maak jouw selectie Probeer gratis

Kvk data kopen, maar dan beter via Ad Hoc Data

Uitgebreidere versie van de KvK database

Ad Hoc data: in veel opzichten beter dan de KvK database

Iedere organisatie in Nederland is verplicht zich in te schrijven in het handelsregister. Dit register wordt beheerd door de Kamer van Koophandel (KvK). Dit zorgt voor transparantie en vergroot de onderlinge concurrentie binnen de Nederlandse markt. Door deze opslag is het ook mogelijk om onder andere KvK adressen op te vragen, zij het in geminimaliseerde vorm. Ad Hoc Data dacht: Dat kan beter, uitgebreider, gebruiksvriendelijker en bovenal vele malen goedkoper.

Haarscherp je doelgroep in kaart met een uitbreiding op de KvK bedrijfsgegevens

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je marketing en salesacties gericht worden aan de verkeerde doelgroep. Bij het samenstellen van een KvK bedrijvenlijst heb je de mogelijkheid om op branche en aantal werknemers te selecteren. Dat is vaak niet voldoende om de juiste doelgroep af te bakenen. Ad Hoc Data heeft meerdere, extra databronnen aan het KvK-bestand toegevoegd, zodat je beschikt over meer contactgegevens. Op basis van ruim 100 slimme filters kun je bij Ad Hoc Data haarscherp je doelgroep selecteren. Dat bespaart je een hoop tijd en geld.

KvK adressenbestand samenstellen

KvK data kopen via Ad Hoc Data

Adressen kopen via de KvK? Dief van je eigen portemonnee!

Geen hoge opstartkosten, geen aanvullende kosten voor extra rubrieken en onze adviseurs staan kosteloos voor je klaar. Voor slechts 7 cent per adres ontvang je een volledig adressenbestand inclusief NAWT-gegevens, e-mailadres en website. Allemaal belangrijke gegevens om jouw marketing en salesacties zo zorgvuldig mogelijk in te richten. En voor doorlopende sales en marketingacties bieden we zeer scherp geprijsde abonnementen aan. Vanaf € 55,- per maand kun je maandelijks 2500 volledige adressen downloaden.

Haal meer uit de KvK bedrijfsgegevens met Ad Hoc Data

Stond je op het punt van het opvragen van KvK bedrijfsgegevens? Ontdek het gemak waarmee je jouw doelgroep selecteert, downloadt en via Excel kan gebruiken voor al jouw acties. Maak kosteloos analyses en tellingen binnen jouw doelgroep, gebruik de bestanden voor marketing en salesacties of gebruik de bestanden op jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Maak jouw selectie Probeer gratis

Klantenrecensies

Wat klanten zeggen over Ad Hoc Data

Website was heel gebruiksvriendelijk

Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer. Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data
door Spellerr 2023

Gebruikers ervaring Adhoc Data

Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
door Ruben 2023

Goede service, fijne selectietool

Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
door Jeffrey 2023

Fijn bedrijf

Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!
door Jeroen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze data, de selectietool of onze diensten? De meest voorkomende vragen vind je hier. Klik op de vragen voor het bekijken van de antwoorden.

Algemene vragen

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de zakelijke markt. Wij spelen voor veel organisaties in Nederland en België een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties. Maar ook in het analyseren van doelgroepen en het actueel houden van zorgvuldig opgebouwde zakelijke databases. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. En dat alles voor de allerbeste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare, actuele en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve datasets tegen een eerlijke prijs. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien privacy en security zeer serieus en hebben ons daarom aangesloten bij het platform van DDMA. Voor ons bedrijf is het behalen van de Privacy Waarborg van DDMA dan ook een belangrijke bevestiging van een privacy compliant bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel Zakelijk, hét keurmerk voor veilig en betrouwbaar online shoppen.

Ad Hoc Data beidt toegang tot een verscheidenheid aan bedrijfsinformatie, waarmee je enerzijds in onze selectietool zeer scherp jouw zakelijke doelgroep kunt samenstellen en anderzijds een uitgebreid adressenbestand ontvangt in Excel, direct klaar voor uw marketing en salesacties. Denk hierbij aan de Naw-gegevens, vaste telefoonnummers en mobiele nummers, e-mailadressen en de naam van de wettelijke vertegenwoordiger. Je kiest zelf welke gegevens je wilt gebruiken voor het selecteren van jouw doelgroep en wilt ontvangen in het adressenbestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bedrijfsgegevens in onze database.

Jazeker, wij kunnen gericht op zoek naar hele specifieke informatie over jouw doelgroep. Denk hierbij aan data analyses, bestandsverrijking, data synchronisatie en meer. Lees meer over onze maatwerk diensten.

Onze bestanden worden aan het begin van elke maand kosteloos geüpdatet. Hierdoor heb je altijd beschikking over actuele gegevens. Maandelijks worden alle wijzigingen automatisch doorgevoerd: adreswijzigingen, nieuwe inschrijvingen, verwerking van uitschrijvingen en meer. In onze selectietool kun je bij de Mutatie indicator (1 van de basisfilters) eenvoudig filteren op alle wijzigingen.

Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een activatielink naar jouw persoonlijke bedrijfsomgeving. Hierin kun je een eigen wachtwoord aanmaken, waarna je direct aan de slag kunt met jouw adressenselecties.

Bestellen

Dat is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde bedrijfsadressen én welke gegevens je nodig hebt in je adresbestanden. Bekijk het licentie-overzicht voor uitgebreide informatie over alle licenties.

Gebruik maken van onze database kan al vanaf €49,00 per maand. U heeft dan maandelijks toegang tot 2.500 leads, inclusief 12 maal per jaar een kosteloze update van de database. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Liever een los adressenbestand aankopen? Geen probleem. Vanaf €0,07 per record stel je al eenvoudig een bestand samen. Kijk hier om de grote van uw doelgroep te bepalen. Alle bedragen zijn exclusief BTW en € 5,00 bestandskosten.

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om in de selectietool je gemaakte adressenselectie direct af te rekenen. In dit geval neem je dus geen licentie voor het maken van prospectbestanden op regelmatige basis. Hiervoor kun je uiteraard altijd achteraf nog kiezen.

Ja, wij hebben een database met alle circa 1,4 miljoen Belgische bedrijven en organisaties beschikbaar. Tegen een vergelijkbaar aantrekkelijk prijs/kwaliteitsniveau kun je aan de slag met onze database voor het vinden van je zakelijke doelgroepen in België. Dat kan al vanaf € 35 per maand bij 5.000 leads (op basis van uitsluitend basisfilters). Meer weten of gelijk een doelgroepselectie maken? Bekijk onze Belgische website!

Zowel bij een licentie als bij het afnemen van een los adresbestand ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling twee mailberichten. Dat is een bevestigingsmail én een mail met daarin een activatielink voor toegang tot de portal. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan zijn deze misschien in je spambox beland. Het is van belang om deze activatielink nog dezelfde dag te gebruiken; hiermee kun je je persoonlijke account aanmaken. Gebruik maken van onze marketing database kan dus binnen enkele minuten!

Vind je niet de informatie die je zoekt? Bekijk onze FAQ

Loading...