Kortingen & acties 

Wij zijn de voordeligste data leverancier van Nederland; dezelfde data als ergens anders, maar dan tegen een aantrekkelijk tarief! Toch zijn er bijzondere situaties waarin wij een speciale korting kunnen geven. 

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 070-2400862 of via onze live chat!

Nederland + België actie

 

Ben je actief in zowel Nederland en België? Of wil je jouw productlijn uitbreiden naar één van deze landen? Dan bieden we je een mooie korting indien je een jaarlicentie neemt op beide databases. Je ontvangt dan een maand korting op beide licenties.

Wil je graag aan de slag in Nederland en België? Neem dan contact met ons op. Je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode waarmee je direct via onze webshop kunt bestellen. De Nederland + België actie is niet van toepassing in combinatie met andere kortingsacties.

Neem contact op

Startersactie

 

Omdat wij starters graag helpen om de eerste uitdagende jaren door te komen, hebben wij een speciaal aanbod: een fikse korting! Elke startende ondernemer die maximaal twee jaar actief is, bieden wij in het eerste licentiejaar drie maanden korting aan. Dat is maar liefst 25% korting, ongeacht het licentietype. Makkelijk verdiend dus!

Wil je gebruik maken van deze kortingsactie? Neem dan contact met ons op en stuur een kopie van je inschrijving bij de Kamer van Koophandel toe. Wij verwerken dan direct de licentie met korting voor je, zodat je meteen aan de slag kunt. Deze actie is overigens niet van toepassing in combinatie met andere acties. We wensen je heel veel succes met het vinden van je eerste klanten!

Neem contact op

ANBI actie

 

Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) zetten zich zonder winstoogmerk in voor het algemeen belang. Vanuit Ad Hoc Data juichen wij het toe dat mensen zich op die manier inzetten voor onder andere welzijn, cultuur, zorg voor dier en mens, onderwijs en natuur. Omdat wij ANBI’s graag willen steunen in hun werk, hebben wij een speciaal aanbod: een mooie korting. Elke ANBI bieden wij blijvend 25% korting aan. Deze korting is geldig voor alle ANBI’s die officieel geregistreerd zijn bij de Belastingdienst en is niet van toepassing in combinatie met andere acties.

Wil je gebruik maken van deze actie? Neem vandaag nog contact met ons op, dan verwerken wij je licentie met korting direct!

Neem contact op

Vaste klantenkorting

 

Zodra je een licentie afneemt gelden de tarieven zolang de overeenkomst loopt. Je gaat dus nooit meer betalen voor dezelfde dienst.

Ben je als licentie houder op zoek naar aanvullende diensten zoals: Verrijkingen, bestandsanalyses of Look-A-Like analyse? Dan bieden we dit aan voor een gereduceerd tarief. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Loading...