25% korting voor startende ondernemers

Documenten | starters.jpgHet starten van een eigen bedrijf kent meer dan voldoende uitdagingen. Uitdagingen waar je als ondernemer in veel gevallen niet op zit te wachten. De kamer van koophandel wil wat van je, de bank, de belastingdienst, de notaris, et cetera. Zaken die wel geregeld moeten worden, maar waar je niet enthousiast van wordt. Je bent liever met je passie bezig en het binnenhalen van klanten die je producten of diensten willen afnemen.

Waarom Ad Hoc Data

Een uitstekende start voor het vinden van nieuwe zakelijke klanten is het gebruik van de database van Ad Hoc Data. Met ca. 1,7 miljoen adressen en een simpele en effectieve selectietool was het selecteren van je doelgroep nog niet eerder zo eenvoudig én zo goedkoop! Want vanaf het luttele bedrag van €35 per maand kun je al 5.000 leads per maand selecteren. Een perfecte manier om je marketing en sales serieus te nemen en je kans op succes flink te vergroten, zonder teveel te betalen.

Wat is het aanbod?

Omdat wij starters graag helpen de eerste uitdagende jaren door te komen hebben wij een speciaal aanbod, middels een flinke korting op het eerste jaar. Elke startende ondernemer bieden wij 25% korting aan, dus maar liefst 3 maanden gratis. Dat is makkelijk verdiend! Dit aanbod heeft betrekking op al onze licenties en is geldig voor alle startende organisaties, ongeacht hun rechtsvorm, die minder dan 2 jaar geleden van start zijn gegaan.

Hoe kan ik er gebruik van maken?

Wil je gebruik maken van deze korting neem dan contact met ons op via mail, chat of telefoon. We zullen je vragen om een kopie van je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Als daaruit blijkt dat je korter dan 2 jaar actief bent, dan zullen we de korting voor je verwerken! We wensen je heel veel succes met het vinden van je eerste klanten!

Blijvend 25% korting voor ANBI’s

Documenten | ANBI.pngAlgemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) zetten zich zonder winstoogmerk in voor het algemeen belang. Vanuit Ad Hoc Data juichen wij het toe dat mensen zich op die manier inzetten voor onder andere welzijn, cultuur, zorg voor dier en mens, onderwijs en natuur. De uitdaging voor elke ANBI blijft het vinden van de juiste financiële middelen en het aangaan van goede samenwerkingsverbanden. Een uitstekende start voor het vinden van financiële middelen en samenwerkingen is het gebruik van de database van Ad Hoc Data.

Waarom Ad Hoc Data

Met ca. 1,7 miljoen adressen en een simpele en effectieve selectietool was het selecteren van een passende doelgroep nog niet eerder zo eenvoudig én zo goedkoop! Want vanaf €35 per maand kunt u al 5.000 leads selecteren. Een uitgelezen manier om het benaderen van bedrijven en organisaties serieus te nemen en de kans op succes flink te vergroten, zonder teveel te betalen.

Wat is het aanbod?

Omdat wij ANBI’s graag willen steunen in hun werk, hebben wij een speciaal aanbod, middels een flinke jaarlijkse korting. Elke ANBI bieden wij blijvend met 25% korting op jaarbasis aan, Dit aanbod is geldig voor alle ANBI’s, welke officieel geregistreerd zijn bij de belastingdienst. Kijk hier voor meer informatie.

Hoe kan ik er gebruik van maken?

Om gebruik te maken van deze korting neemt u contact met ons op via mail, chat of telefoon. We zullen de ANBI-status controleren, waarna wij de korting zullen verwerken. Zo simpel is het. Wij wensen u veel succes met uw adressenselecties!

Deze acties kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen.

 

 

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

 070 - 24 00 862

Contact us


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer uw doelgroep

Klant ervaringen

"Prijs/kwaliteit uitstekend. Exact vinden wat je zoekt."

Trumma BV, René Elting


0000