Kortingsacties

 

Startersactie

Omdat wij starters graag helpen om de eerste uitdagende jaren door te komen, hebben wij een speciaal aanbod: een fikse korting! Elke startende ondernemer die maximaal twee jaar actief is, bieden wij in het eerste licentiejaar drie maanden korting aan. Dat is maar liefst 25% korting, ongeacht het licentietype. Makkelijk verdiend dus! 

Wil je gebruik maken van deze kortingsactie? Neem dan contact met ons op en stuur een kopie van je inschrijving bij de Kamer van Koophandel toe. Wij verwerken dan direct de licentie met korting voor je, zodat je meteen aan de slag kunt. We wensen je heel veel succes met het vinden van je eerste klanten!

 

 

Startersactie

Voor wie? Starters (max. 2 jaar)

Wat? Drie maanden korting (eerste jaar)

Hoe? Met kopie KvK-inschrijving

Neem contact op

 

ANBI actie

Voor wie? ANBI-instellingen

Wat? Blijvend 25% korting

Hoe? Met registratie Belastingdienst

Neem contact op

 

ANBI-actie

Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) zetten zich zonder winstoogmerk in voor het algemeen belang. Vanuit Ad Hoc Data juichen wij het toe dat mensen zich op die manier inzetten voor onder andere welzijn, cultuur, zorg voor dier en mens, onderwijs en natuur. Omdat wij ANBI’s graag willen steunen in hun werk, hebben wij een speciaal aanbod: een mooie korting. Elke ANBI bieden wij blijvend 25% korting aan. Deze korting is geldig voor alle ANBI’s die officieel geregistreerd zijn bij de Belastingdienst.

Wil je gebruik maken van deze actie? Neem vandaag nog contact met ons op, dan verwerken wij je licentie met korting direct!