Adressen database van bedrijven in België

Vergroot jouw markt en doelgroep met zakelijke lead informatie net over de grens. Veel Nederlandse bedrijven weten hun weg naar Belgische potentiële klanten te vinden. En dat heeft een groot voordeel, want meer leads, betekent meer omzet. Wil je graag meer omzet behalen en jouw diensten ook in België aanbieden? Of wil je graag direct aan de slag in het Volledige Nederlands Taalgebied? Dan bieden wij met onze bedrijvendatabase in België de perfecte oplossing voor al jouw potentiële zakelijke klanten.

Maak jouw selectie Ga naar België  

Selectietool belgië | Ad Hoc Data

Stappen over grens | Ad Hoc Data

Zet eenvoudig jouw eerste stappen over de grens

Nederlandse en Belgische bedrijven doen al decennia prettig zaken met elkaar. Zo waarderen Nederlandse bedrijven de loyaliteit van hun Belgische klanten en zoeken Belgische bedrijven graag Nederlandse leveranciers omwille van hun innovatieve en servicegerichte karakter. Je kunt dus zeer laagdrempelig jouw producten en diensten aanbieden aan potentiële klanten in België. Bekijk direct jouw marktpotentieel via onze gebruiksvriendelijke selectietool voor de Belgische markt of lees onze handige tips en tricks om de Belgische markt te betreden.

Leads kopen in België

De totale Belgische markt telt 1,5 miljoen bedrijven en groeit al jaren met nog zo’n 50.000 bedrijven per jaar. Via onze complete adressendatabase ben je een paar kliks verwijderd van jouw nieuwe Belgische klanten. Selecteer op basis van branche, aantal medewerkers en provincie direct de bedrijven die voor jou het relevantst zijn. Gebruik de contactgegevens voor al je marketing en salesacties. Zo vergroot je in één klap jouw afzetmarkt met 50% en wordt de groei die jouw organisatie verdient een stuk eenvoudiger.

Leads kopen | Ad Hoc Data

Direct toegang tot het adressenbestand van België

1. Selecteer jouw zakelijke doelgroep

Selecteer je zakelijke doelgroep op basis van branche, aantal werknemers en regio

Selecteer jouw zakelijke doelgroep | Ad Hoc Data

2. Download de contactgegevens naar Excel

Je hebt direct toegang tot alle gegevens van jouw doelgroep in een overzichtelijk Excelbestand

Download gegevens naar excel | Ad Hoc Data

3. Ga aan de slag met jouw marketing en salesacties

Zet de contacteggevens in voor telefonische acquisitie, e-mailmarketing en direct mailing

Ga aan de slag | Ad Hoc Data

Zakelijke adressen kopen in België: leadgeneratie is nog nooit zo makkelijk geweest!

Alle adressen en mailadressen in België die je nodig hebt, vind je bij Ad Hoc Data in één overzichtelijke en complete database. Met onze gebruiksvriendelijke tooling richt je al jouw marketing en sales campagnes effectief in. Ad Hoc Data hanteert bovendien de gunstigste prijzen in de markt. Navigeer via onderstaande buttons naar onze Belgische selectietool en draai direct jouw leadlijst uit. Wil je vaker dan eens Belgische adressen kunnen exporteren? Bekijk dan ook onze abonnementen of neem contact op met ons serviceteam. We helpen je graag bij het maken van de effectiefste selecties.

Maak jouw selectie Ga naar België  

Voorbeeld acquisitie op basis van leadlijsten

Klantenrecensies

Wat klanten zeggen over Ad Hoc Data

Website was heel gebruiksvriendelijk

Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer. Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data.
door Spellerr 2023

Gebruikers ervaring Adhoc Data

Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
door Ruben 2023

Goede service, fijne selectietool

Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
door Jeffrey 2023

Fijn bedrijf

Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!
door Jeroen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze data, de selectietool of onze diensten? De meest voorkomende vragen vind je hier. Klik op de vragen voor het bekijken van de antwoorden.

Algemene vragen

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de zakelijke markt. Wij spelen voor veel organisaties in Nederland en België een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties. Maar ook in het analyseren van doelgroepen en het actueel houden van zorgvuldig opgebouwde zakelijke databases. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. En dat alles voor de allerbeste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare, actuele en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve datasets tegen een eerlijke prijs. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien privacy en security zeer serieus en hebben ons daarom aangesloten bij het platform van DDMA. Voor ons bedrijf is het behalen van de Privacy Waarborg van DDMA dan ook een belangrijke bevestiging van een privacy compliant bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel Zakelijk, hét keurmerk voor veilig en betrouwbaar online shoppen.

Ad Hoc Data beidt toegang tot een verscheidenheid aan bedrijfsinformatie, waarmee je enerzijds in onze selectietool zeer scherp jouw zakelijke doelgroep kunt samenstellen en anderzijds een uitgebreid adressenbestand ontvangt in Excel, direct klaar voor uw marketing en salesacties. Denk hierbij aan de Naw-gegevens, vaste telefoonnummers en mobiele nummers, e-mailadressen en de naam van de wettelijke vertegenwoordiger. Je kiest zelf welke gegevens je wilt gebruiken voor het selecteren van jouw doelgroep en wilt ontvangen in het adressenbestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bedrijfsgegevens in onze database.

Jazeker, wij kunnen gericht op zoek naar hele specifieke informatie over jouw doelgroep. Denk hierbij aan data analyses, bestandsverrijking, data synchronisatie en meer. Lees meer over onze maatwerk diensten.

Onze bestanden worden aan het begin van elke maand kosteloos geüpdatet. Hierdoor heb je altijd beschikking over actuele gegevens. Maandelijks worden alle wijzigingen automatisch doorgevoerd: adreswijzigingen, nieuwe inschrijvingen, verwerking van uitschrijvingen en meer. In onze selectietool kun je bij de Mutatie indicator (1 van de basisfilters) eenvoudig filteren op alle wijzigingen.

Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een activatielink naar jouw persoonlijke bedrijfsomgeving. Hierin kun je een eigen wachtwoord aanmaken, waarna je direct aan de slag kunt met jouw adressenselecties.

Bestellen

Dat is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde bedrijfsadressen én welke gegevens je nodig hebt in je adresbestanden. Bekijk het licentie-overzicht voor uitgebreide informatie over alle licenties.

Gebruik maken van onze database kan al vanaf een laag bedrag per maand. U heeft dan maandelijks toegang tot 2.500 leads, inclusief 12 maal per jaar een kosteloze update van de database. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Liever een los adressenbestand aankopen? Geen probleem. Vanaf €0,07 per record stel je al eenvoudig een bestand samen. Kijk hier om de grote van uw doelgroep te bepalen. Alle bedragen zijn exclusief BTW en € 5,00 bestandskosten.

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om in de selectietool je gemaakte adressenselectie direct af te rekenen. In dit geval neem je dus geen licentie voor het maken van prospectbestanden op regelmatige basis. Hiervoor kun je uiteraard altijd achteraf nog kiezen.

Ja, wij hebben een database voor zowel alle Nederlandse als alle Belgische organisaties. Meer weten of gelijk een doelgroepselectie maken? Bekijk verdere informatie!

Zowel bij een licentie als bij het afnemen van een los adresbestand ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling twee mailberichten. Dat is een bevestigingsmail én een mail met daarin een activatielink voor toegang tot de portal. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan zijn deze misschien in je spambox beland. Het is van belang om deze activatielink nog dezelfde dag te gebruiken; hiermee kun je je persoonlijke account aanmaken. Gebruik maken van onze marketing database kan dus binnen enkele minuten!

Vind je niet de informatie die je zoekt? Bekijk onze FAQ

Loading...