Adressenbestand voor zakelijk Nederland

Actief in de B2B sector? Met toegang tot het adressenbestand van Ad Hoc Data kun je gericht marketing en sales acties opzetten. In een paar eenvoudige stappen filter je de contactgegevens van alle bedrijven die voor jou relevant zijn. Deze exporteer je snel en eenvoudig naar Excel en je kunt daarna direct aan de slag.

Je kunt een losse selectie maken uit onze B2B database vanaf €0,06 per adres. Of kies voor een kostenefficiënter en structurele oplossing en neem één van onze voordelige licenties. Je bent dan qua prijs per adres nóg goedkoper uit.

Kies je voor adressen van Ad Hoc Data, dan kies je voor:

  • De grootste zakelijke database van Nederland
  • 3,1 miljoen bedrijven
  • Altijd actueel: maandelijkse updates
  • Laagste prijs garantie: vanaf € 45,- per maand
  • 90 velden met bedrijfsgegevens (!)

Ontvang 100 Gratis Leads om te Proberen

Wil je aan de slag met het werven van nieuwe klanten? Maar toch liever eerst even proberen? 

Vul dan onderstaand formulier in, zodat een van onze database experts direct contact met je kan opnemen. Je ontvangt een code voor gratis 100 leads die je snel en eenvoudig selecteert in onze selectie tool.

 

Je hebt geen of een ongeldige bedrijfsnaam opgegeven

Je hebt geen of een ongeldig e-mailadres opgegeven

Je bericht is leeg

Wij hebben je verzoek succesvol ontvangen.

Je verzoek kon niet worden verwerkt. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.

df

 

Direct toegang

Gelijk aan de slag met je selecties? Bestel nu en ontvang direct je inloggegevens voor toegang tot je B2B doelgroep!

 

3 miljoen organisaties

Selecteer jouw doelgroep in onze database met alle ruim 3 miljoen organisaties in NL. Van eenmanszaak tot multinational.

 

Ruim 60 kenmerken

Verhoog je campagneresultaten: kies jouw leads op basis van ruim 60 relevante bedrijfskenmerken. 

 

Altijd actueel

Dankzij maandelijkse updates van ons B2B adressenbestand ben je verzekerd van actuele en complete bedrijfsgegevens.

 

3.100.902


Organisaties

 

2.637.419


Telefoonnummers

 

2.312.705


Contactpersonen

 

848.038


E-mailadressen

 

1.034.845


Websites

 

496.490 


Starters

Wat zit er in de database?

Onze licentie tarieven

Altijd de beschikking hebben over nieuwe leads? Voor het vinden van nieuwe klanten bieden onze licenties je een structurele en kostenefficiënte oplossing. Bekijk hieronder onze scherpgeprijsde licenties. Liever eenmalig een losse selectie maken in ons B2B adressenbestand? Dat kan natuurlijk ook, vanaf €0,06 per adres.

 

Dataset: Basis

SPECIALIST

 
/mnd
5.000 LEADS
45
/mnd
Je betaalt 1 jaar vooruit
daarna €45 per maand
 
Dataset: Basis

PROFESSIONAL

 
/mnd
25.000 LEADS
69
/mnd
Je betaalt 1 jaar vooruit
daarna €69 per maand
 
    Dataset: Plus

ENTERPRISE

 
/mnd
25.000 LEADS
85
/mnd
Je betaalt 1 jaar vooruit
daarna €85 per maand
Nu 1 maand gratis
Dataset: Plus

CORPORATE

 
/mnd
100.000 LEADS
189
/mnd
Je betaalt 1 jaar vooruit
daarna €189 per maand
 

Licenties vergelijken

Waarom Ad Hoc Data?

  Beste prijs-kwaliteit

Dezelfde marketingdata als elders, maar dan tegen een aantrekkelijk tarief én met optimale service en Privacy Waarborg. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

  Altijd actueel

De juiste gegevens van je doelgroep, op ieder moment. Zo verhoog je de resultaten en voorkom je onnodige verspilling van budget.

  Hoge klanttevredenheid

Al ruim 12.000 bedrijven kozen voor ons als partner bij kwalitatieve leadgeneratie. Onze diensten en service worden met een dikke 9 gewaardeerd op Trustpilot.

  Gebruiksvriendelijk

Onze gebruiksvriendelijke tool is voor iedereen zeer toegankelijk. Maak adressen selecties in een paar eenvoudige stappen en exporteer naar Excel of je eigen CMS.

  Jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt kunnen wij je voorzien van het juiste advies en je ondersteunen waar nodig. We denken graag met je mee!

  Geen verborgen kosten

Met onze transparante, scherpe tarieven weet je altijd waar je aan toe bent. Een vaste prijs per maand zonder bijkomende kosten.

 

 

Direct aan de slag

Doelgroep selecteren

 

Waarom een adressenbestand?

Met een volledig adressenbestand kun je heel breed en heel specifiek doelgroepen kiezen om deze te benaderen met marketing en sales acties. Het is een bewezen aanpak van doelgerichte leadgeneratie. Alleen al bij Ad Hoc Data wordt het adressenbestand gebruikt door meer dan 12.000 bedrijven, van eenmanszaak tot multinational. 

Adressenbestand gebruiken voor marketing en sales

In de basis kun je met een adressenbestand drie marketing- en salestechnieken onderscheiden. Op deze klassieke manieren kun je natuurlijk je eigen creatieviteit loslaten om zoveel mogelijk leads in klanten om te zetten.

1. E-mail marketing

2. Telefonische aquisitie

3. Direct Mailing (postmailings)

Vaak is een combinatie van bovenstaande kanalen in combinatie met een goed aanbod en een creatieve boodschap de sleutel naar leads omzetten naar prospects. 

 

 

Voor wie is het adressenbestand?

Een zakelijk adressenbestand is bedoeld voor bedrijven die producten of diensten leveren aan andere bedrijven, de B2B sector. Voor iedereen die een actieve marktbenadering belangrijk vindt en geregeld een adressenbestand wil gebruiken voor het vinden van nieuwe klanten; maar daarvoor niet teveel wil betalen. 

Waarom Ad Hoc Data?

Ondanks onze lage tarieven, staat service bij ons hoog in het vaandel. Wij geven graag advies bij de aankoop van adressenbestanden, ondersteuning bij het vinden van de juiste doelgroepen of informatie over de wet- en regelgeving bij leadgeneratie.

Wil je bekijken hoe je zelf eenvoudig je zakelijke doelgroepen selecteert? Probeer dan de doelgroep selectie tool. Of vergelijk direct de licenties van Ad Hoc Data.

Tips bij leadgeneratie

Meer weten over marketing, sales en andere interessante onderwerpen omtrent ondernemen? In onze blogs houden we je op de hoogte en geven we handige tips! Ga naar het blogoverzicht.