Adressenbestand met alle bedrijven van Nederland

Actief in de B2B sector? Met toegang tot het adressenbestand van Ad Hoc Data kun je gericht marketing en sales acties opzetten. In een paar eenvoudige stappen filter je de contactgegevens van alle bedrijven die voor jou relevant zijn. Deze exporteer je snel en eenvoudig naar Excel en je kunt daarna direct aan de slag. Je kunt een losse selectie maken uit onze B2B database vanaf €0,06 per adres. Of kies voor een licenties; de prijs per adres is dan een stuk goedkoper.

Maak losse selectie

Dataset: Basis

SPECIALIST

 
/mnd
5.000 LEADS
45
/mnd
Je betaalt 1 jaar vooruit
daarna €45 per maand
 
Dataset: Basis

PROFESSIONAL

 
/mnd
25.000 LEADS
69
/mnd
Je betaalt 1 jaar vooruit
daarna €69 per maand
 
    Dataset: Plus

ENTERPRISE

 
/mnd
25.000 LEADS
85
/mnd
Je betaalt 1 jaar vooruit
daarna €85 per maand
Nu 1 maand gratis
Dataset: Plus

CORPORATE

 
/mnd
100.000 LEADS
189
/mnd
Je betaalt 1 jaar vooruit
daarna €189 per maand
 

Waarom een adressenbestand?

Met een volledig adressenbestand kun je heel breed en heel specifiek doelgroepen kiezen om deze te benaderen met marketing en sales acties. Het is een bewezen aanpak van doelgerichte leadgeneratie. Alleen al bij Ad Hoc Data wordt het adressenbestand gebruikt door meer dan 12.000 bedrijven, van eenmanszaak tot multinational. 

Adressenbestand gebruiken voor marketing en sales

In de basis kun je met een adressenbestand drie marketing- en salestechnieken onderscheiden. Op deze klassieke manieren kun je natuurlijk je eigen creatieviteit loslaten om zoveel mogelijk leads in klanten om te zetten.

1. E-mail marketing

2. Telefonische aquisitie

3. Direct Mailing (postmailings)

Vaak is een combinatie van bovenstaande kanalen in combinatie met een goed aanbod en een creatieve boodschap de sleutel naar leads omzetten naar prospects. 

 

 

Voor wie is het adressenbestand?

Een zakelijk adressenbestand is bedoeld voor bedrijven die producten of diensten leveren aan andere bedrijven, de B2B sector. Voor iedereen die een actieve marktbenadering belangrijk vindt en geregeld een adressenbestand wil gebruiken voor het vinden van nieuwe klanten; maar daarvoor niet teveel wil betalen. 

Waarom Ad Hoc Data?

Ondanks onze lage tarieven, staat service bij ons hoog in het vaandel. Wij geven graag advies bij de aankoop van adressenbestanden, ondersteuning bij het vinden van de juiste doelgroepen of informatie over de wet- en regelgeving bij leadgeneratie.

Wil je bekijken hoe je zelf eenvoudig je zakelijke doelgroepen selecteert? Probeer dan de doelgroep selectie tool. Of vergelijk direct de licenties van Ad Hoc Data.

Tips bij leadgeneratie

Meer weten over marketing, sales en andere interessante onderwerpen omtrent ondernemen? In onze blogs houden we je op de hoogte en geven we handige tips! Ga naar het blogoverzicht.