Adressenbestand met alle bedrijven van Nederland

Actief in de B2B sector? Met een adressenbestand van Ad Hoc Data kun je gericht marketing en sales acties opzetten. Voor bedrijven die actief op zoek zijn naar nieuwe klanten. In een paar eenvoudige stappen filter je álle de contactgegevens van alleen die bedrijven die voor jou relevant zijn. Deze exporteer je snel en eenvoudig naar Excel en je kunt aan de slag! Bijvoorbeeld met één van de onderstaande technieken voor leadgeneratie. Met als uiteindelijk doel om zoveel mogelijk leads te verleiden tot het afnemen van je product of dienst.

Klik en ga direct naar de selectietool (selecteer je doelgroep op branche, bedrijfsgrootte, regio en meer

Klik en bekijk hier onze betaalbare adressenbestand licenties

Waarom een adressenbestand?

Met een volledig adressenbestand kun je heel breed en heel specifiek doelgroepen kiezen om deze te benaderen met marketing en sales acties. Het is een bewezen aanpak van doelgerichte leadgeneratie. Alleen al bij Ad Hoc Data wordt het adressenbestand gebruikt door meer dan 10.000 bedrijven, van eenmanszaak tot multinational. 

Adressenbestand gebruiken voor marketing en sales

In de basis kun je met een adressenbestand drie marketing- en salestechnieken onderscheiden. Op deze klassieke manieren kun je natuurlijk je eigen creatieviteit loslaten om zoveel mogelijk leads in klanten om te zetten.

  1. E-mail marketing
  2. Telefonische aquisitie
  3. Direct Mailing (postmailings)

Vaak is een combinatie van bovenstaande kanalen in combinatie met een goed aanbod en een creatieve boodschap de sleutel naar leads omzetten naar prospects. 

Voor wie is een adressenbestand?

Een zakelijk adressenbestand is bedoeld voor bedrijven die producten of diensten leveren aan andere bedrijven, de B2B sector. Voor iedereen die een actieve marktbenadering belangrijk vindt en geregeld een adressenbestand wil gebruiken voor het vinden van nieuwe klanten maar daarvoor niet teveel wil betalen, biedt Ad Hoc Data een gepaste en betaalbare oplossing.

Waarom Ad Hoc Data?

Wij krijgen vaak de vraag: "Wat is de reden dat jullie de gegevens zo voordelig aanbieden? Bij concurrenten betaal ik soms het 10-voudige".

De mensen die deze voordelige tarieven mogelijk maken zijn eigenlijk onze klanten, doordat wij een paar duizend bedrijven van data voorzien kunnen we de tarieven betaalbaar houden. Ondanks onze lage tarieven, staat service bij ons hoog in het vaandel en bieden wij graag net dat beetje méér. 

B2b doelgroepen vinden

Wil je bekijken hoe je zelf eenvoudig je zakelijke doelgroepen selecteert? Probeer dan de doelgroep selectie tool of vergelijk de licenties van Ad Hoc Data.

Tips bij leadgeneratie acties

E-mail marketing: geef iets gratis weg. Beloon je prospect voor het feit dat ze de tijd hebben genomen jouw e-mail te lezen en door te klikken naar de website. Wat het vaak goed doet zijn producten met een hoge retailwaarde, maar die je zelf voor een prikje kunt inkopen. Bijvoorbeeld een USB Stick (16GB) ter waarde van € 19,95, die je zelf kunt inkopen voor enkele euro's. Dan kun je ook mooi je website/logo op de usb stick laten drukken, zodat de prospects telkens als ze de usb stick gebruiken terugdenken aan jouw bedrijf en jouw aanbod.

Telefonische aquisitie: maak je eerste vraag laagdrempelig, vraag iemand niet in het eerste telefoongesprek om klant te worden. Vraag bij een lichte tot matige interesse eerst of je langs mag komen om een korte demonstratie/presentatie te geven. De kans dat ze direct ja zeggen op een aankoop is erg klein, de kans op toezegging op een presentatie van 5 minuten is veel groter. Bijkomend voordeel is dat de kans op een echte aankoop veel groter is, omdat ze al eerder ja hebben gezegd op je kleinere verzoek (de presentatie). Dit heet in de psychologie "het principe van Commitment en consistentie".

Direct mail: laat je postmailing verzenden in handgeschreven enveloppen, hiermee wordt je bericht 2x zovaak geopend als een bedrukte envelop. Dat scheelt je dus de helft aan porto, print, papier kosten. Geen zin om zelf enveloppen met de hand te schrijven? Bel dan even met Ad Hoc Data, wij leveren op grote schaal handgeschreven enveloppen. 

 

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

 070 - 24 00 862

Contact us


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer uw doelgroep

Klant ervaringen

"Wij zijn erg tevreden over Ad Hoc Data. Ga zo door!"

Tim Kienhuis, Maatwerk Werving & Selectie


0000