Zakelijke e-mailadressen voor e-mailmarketing

Voor een succesvolle e-mailcampagne zijn kwalitatieve, zakelijke e-mailadressen een onmisbare factor. Ad Hoc Data heeft de e-mailadressen van jouw doelgroep verzameld en gesegmenteerd, zodat je in een handomdraai de contactgegevens van jouw potentiële klanten kunt downloaden naar Excel. Direct klaar voor gebruik.

Maak jouw selectie Probeer gratis

Selectietool

email adressen lijst vormen via Ad Hoc Data

Download direct een relevante lijst met e-mailadressen

E-mailmarketing is nog steeds één van de meest gebruikte kanalen om doelgericht en goedkoop een grote doelgroep te bereiken. De truc is om niet met hagel te schieten, maar heel gericht jouw boodschap bij de juiste bedrijven te brengen. Via de zakelijke adressen database van Ad Hoc Data kun je heel specifiek op basis van branche, aantal werknemers, regio en nog veel meer de juiste zakelijke e-mailadressen downloaden. Zo neemt de kans op conversie exponentieel toe!

A complete overview of b2b

e-mailadresses

Doelgerichte e-mailmarketing begint bij het kennen van de ontvangers. Ad Hoc Data biedt jou een compleet en overzichtelijk adressenbestand met alle belangrijke en relevante informatie over de doelgroep. Denk hierbij aan de branche, NAWT-gegevens, aantal medewerkers en de naam van de contactpersoon. Zo kun je dus jouw boodschap perfect laten aansluiten op de behoeften van de ontvangers. Dit maakt de campagne een stuk persoonlijker, levert hogere conversie op en reduceert de kans op overlast.

Zakelijke e-mailadressen downloaden via Ad Hoc Data

Koop zakelijke emails

Koop kwalitatieve adressen voor jouw mailings

Je hebt waarschijnlijk al een hoop tijd en geld in het opzetten van je e-mailcampagnes gestoken. Om dan ook nog eens een heel duur adressenbestand te moeten aanschaffen kan ervoor zorgen dat je de investering niet terugverdient. Dat is natuurlijk zonde van al het werk dat je in de campagne hebt gestopt. Bij Ad Hoc Data koop je al mailadressen van bedrijven vanaf 7 cent per volledig record. Gebruik je e-mailadressen voor je maandelijkse nieuwsbrief? Dan is een licentie voordeliger. Voor 49 euro per maand kun je iedere maand 2500 e-mailadressen downloaden. We kunnen je ook helpen met het opzetten van een koppeling om jouw klantendatabase met e-mailadressen continu van nieuwe input te voorzien.

AVG rondom e-mailmarketing

Het gebruik van zakelijke e-mailadressen voor bulkmailing is niet in alle gevallen toegestaan. Neem de bepalingen omtrent wet- en regelgeving dus in acht, zodat jouw campagne geen overlast bezorgt bij de ontvangers. Zo kunt u de e-mailadressen effectief en succesvol inzetten.

Law and regulations

e-mail adressenlijst samenstellen

Start met je e-mailcampagne

Begin vandaag nog met Ad Hoc Data. Want nu je toegang hebt tot de e-mailadressen van bedrijven die jij wilt bereiken, sta je in de startblokken om jouw campagne te versturen en je nieuwe klanten te verwelkomen. Bereik net als duizenden andere bedrijven jouw zakelijke doelgroep op zeer kwalitatieve wijze. Het is niet voor niets dat onze service met een 4.9 uit 5.0 wordt gewaardeerd op Trustpilot.

Maak jouw selectie Probeer gratis

Klantenrecensies

Wat klanten zeggen over Ad Hoc Data

Website was heel gebruiksvriendelijk

Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer. Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data.
door Spellerr 2023

Gebruikers ervaring Adhoc Data

Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
door Ruben 2023

Goede service, fijne selectietool

Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
door Jeffrey 2023

Fijn bedrijf

Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!
door Jeroen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze data, de selectietool of onze diensten? De meest voorkomende vragen vind je hier. Klik op de vragen voor het bekijken van de antwoorden.

Algemene vragen

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de zakelijke markt. Wij spelen voor veel organisaties in Nederland en België een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties. Maar ook in het analyseren van doelgroepen en het actueel houden van zorgvuldig opgebouwde zakelijke databases. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. En dat alles voor de allerbeste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare, actuele en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve datasets tegen een eerlijke prijs. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien privacy en security zeer serieus en hebben ons daarom aangesloten bij het platform van DDMA. Voor ons bedrijf is het behalen van de Privacy Waarborg van DDMA dan ook een belangrijke bevestiging van een privacy compliant bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel Zakelijk, hét keurmerk voor veilig en betrouwbaar online shoppen.

Ad Hoc Data beidt toegang tot een verscheidenheid aan bedrijfsinformatie, waarmee je enerzijds in onze selectietool zeer scherp jouw zakelijke doelgroep kunt samenstellen en anderzijds een uitgebreid adressenbestand ontvangt in Excel, direct klaar voor uw marketing en salesacties. Denk hierbij aan de Naw-gegevens, vaste telefoonnummers en mobiele nummers, e-mailadressen en de naam van de wettelijke vertegenwoordiger. Je kiest zelf welke gegevens je wilt gebruiken voor het selecteren van jouw doelgroep en wilt ontvangen in het adressenbestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bedrijfsgegevens in onze database.

Jazeker, wij kunnen gericht op zoek naar hele specifieke informatie over jouw doelgroep. Denk hierbij aan data analyses, bestandsverrijking, data synchronisatie en meer. Lees meer over onze maatwerk diensten.

Onze bestanden worden aan het begin van elke maand kosteloos geüpdatet. Hierdoor heb je altijd beschikking over actuele gegevens. Maandelijks worden alle wijzigingen automatisch doorgevoerd: adreswijzigingen, nieuwe inschrijvingen, verwerking van uitschrijvingen en meer. In onze selectietool kun je bij de Mutatie indicator (1 van de basisfilters) eenvoudig filteren op alle wijzigingen.

Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een activatielink naar jouw persoonlijke bedrijfsomgeving. Hierin kun je een eigen wachtwoord aanmaken, waarna je direct aan de slag kunt met jouw adressenselecties.

Bestellen

Dat is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde bedrijfsadressen én welke gegevens je nodig hebt in je adresbestanden. Bekijk het licentie-overzicht voor uitgebreide informatie over alle licenties.

Gebruik maken van onze database kan al vanaf een laag bedrag per maand. U heeft dan maandelijks toegang tot 2.500 leads, inclusief 12 maal per jaar een kosteloze update van de database. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Liever een los adressenbestand aankopen? Geen probleem. Vanaf €0,07 per record stel je al eenvoudig een bestand samen. Kijk hier om de grote van uw doelgroep te bepalen. Alle bedragen zijn exclusief BTW en € 5,00 bestandskosten.

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om in de selectietool je gemaakte adressenselectie direct af te rekenen. In dit geval neem je dus geen licentie voor het maken van prospectbestanden op regelmatige basis. Hiervoor kun je uiteraard altijd achteraf nog kiezen.

Ja, wij hebben een database voor zowel alle Nederlandse als alle Belgische organisaties. Meer weten of gelijk een doelgroepselectie maken? Bekijk verdere informatie!

Zowel bij een licentie als bij het afnemen van een los adresbestand ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling twee mailberichten. Dat is een bevestigingsmail én een mail met daarin een activatielink voor toegang tot de portal. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan zijn deze misschien in je spambox beland. Het is van belang om deze activatielink nog dezelfde dag te gebruiken; hiermee kun je je persoonlijke account aanmaken. Gebruik maken van onze marketing database kan dus binnen enkele minuten!

Vind je niet de informatie die je zoekt? Bekijk onze FAQ

Loading...