Adressen verrijken en actualiseren; voeg waarde toe aan je adressenbestand.

Verouderde, missende of verkeerde gegevens in een klantenbestand of acquisitie bestand levert een hoop ergernis op. Niet alleen voor de campagneresultaten, maak ook voor de motivatie van de marketeers en agents. Gemiddeld muteert jaarlijks zo’n 30% van de gegevens in je bestanden. Laat jouw bestanden dus regelmatig opschonen en voeg waardevolle bedrijfsinformatie toe om nog gerichter je doelgroep te benaderen.

Neem contact op Bekijk de tarieven

Adressen controleren en actualiseren

Klantenbestand opschonen

Snel en effectief al je adressen laten controleren

Werk nooit meer met verouderde bestanden of een ouderwets klantenbestand met missende gegevens. Met onze supersnelle verrijking service heb je binnen enkele dagen een compleet en actueel adressenbestand met alle gegevens die we in onze database over jouw klantenbestand hebben kunnen vinden. Het ideale startpunt voor gerichte marketing en sales campagnes, hogere ROI en betere analyse mogelijkheden over je huidige en toekomstige klanten.

Dataverrijking: een overzichtelijk en transparant prijsmodel

Voor het laten verrijken van adressenbestanden of het analyseren van jouw klantendatabase doen we niet aan complexe offertetrajecten of verborgen kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en bovendien betaal je nooit te veel. De tarieven in onderstaande tabel zijn namelijk op basis van no-cure-no-pay. Hebben we de gegevens in jouw bestand niet kunnen verrijken dan worden deze uiteraard ook niet in rekening gebracht.

OpdrachttypeSet-up kosten*Adressenset BasisAdressenset Compleet
Adressen verrijken250 EUR7 cent per adres12 cent per adres
Opschonen en actualisatie250 EUR7 cent per adres12 cent per adres
Bestandsanalyse450 EUR7 cent per adres12 cent per adres
Adressenbestand op maat250 EUR7 cent per adres12 cent per adres

Jouw klantenbestand beheren en bijhouden voor bestandsverrijking

Jouw klantenbestand programma beschikt al over een schat aan waardevolle informatie waar wij verschillende analyses op kunnen loslaten om vergelijkbare bedrijven uit jouw doelgroep te definiëren. Het is immers een stuk efficiënter en succesvoller om prospects te benaderen die op je huidige klanten lijken. Wil je nog verder de diepte in om jouw doelgroep zo scherp mogelijk af te bakenen en je klantenbestand te vergroten? Geen probleem! Wij voegen de gewenste bedrijfsgegevens aan jouw databases toe en gebruiken deze om weer verder te analyseren en de beste prospects terug te leveren.

Koppel de software van jouw klantenbestand aan onze database

Via onze gebruiksvriendelijke API koppel je eenvoudig al jouw systemen aan onze database. Zo kun je dus realtime je systemen up-to-date houden, extra informatie in je CRM toevoegen en krijg je maandelijks alle nieuwe bedrijven uit je doelgroep aangeleverd. Kijk hier voor meer informatie over de Ad Hoc Data API en download direct kosteloos de API documentatie.

CRM Api

Bouw je klantenbestand verder op: voor jouw uitdagingen hebben wij een oplossing

Of je nu aanvullende bedrijfsinformatie aan je bestaande bestanden wilt toevoegen of je vervuilde bestanden wilt laten opschonen? Voor iedere uitdaging hebben wij de juiste tools in handen om jouw datastromen zo zorgvuldig mogelijk in te richten. Neem dus direct contact op om de mogelijkheden met een van onze adviseurs te bespreken.

Neem contact op Bekijk de tarieven

Klantenrecensies

Wat klanten zeggen over Ad Hoc Data

Website was heel gebruiksvriendelijk

Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer. Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data
door Spellerr 2023

Gebruikers ervaring Adhoc Data

Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
door Ruben 2023

Goede service, fijne selectietool

Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
door Jeffrey 2023

Fijn bedrijf

Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!
door Jeroen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze data, de selectietool of onze diensten? De meest voorkomende vragen vind je hier. Klik op de vragen voor het bekijken van de antwoorden.

Algemene vragen

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de zakelijke markt. Wij spelen voor veel organisaties in Nederland en België een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties. Maar ook in het analyseren van doelgroepen en het actueel houden van zorgvuldig opgebouwde zakelijke databases. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. En dat alles voor de allerbeste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare, actuele en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve datasets tegen een eerlijke prijs. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien privacy en security zeer serieus en hebben ons daarom aangesloten bij het platform van DDMA. Voor ons bedrijf is het behalen van de Privacy Waarborg van DDMA dan ook een belangrijke bevestiging van een privacy compliant bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel Zakelijk, hét keurmerk voor veilig en betrouwbaar online shoppen.

Ad Hoc Data beidt toegang tot een verscheidenheid aan bedrijfsinformatie, waarmee je enerzijds in onze selectietool zeer scherp jouw zakelijke doelgroep kunt samenstellen en anderzijds een uitgebreid adressenbestand ontvangt in Excel, direct klaar voor uw marketing en salesacties. Denk hierbij aan de Naw-gegevens, vaste telefoonnummers en mobiele nummers, e-mailadressen en de naam van de wettelijke vertegenwoordiger. Je kiest zelf welke gegevens je wilt gebruiken voor het selecteren van jouw doelgroep en wilt ontvangen in het adressenbestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bedrijfsgegevens in onze database.

Jazeker, wij kunnen gericht op zoek naar hele specifieke informatie over jouw doelgroep. Denk hierbij aan data analyses, bestandsverrijking, data synchronisatie en meer. Lees meer over onze maatwerk diensten.

Onze bestanden worden aan het begin van elke maand kosteloos geüpdatet. Hierdoor heb je altijd beschikking over actuele gegevens. Maandelijks worden alle wijzigingen automatisch doorgevoerd: adreswijzigingen, nieuwe inschrijvingen, verwerking van uitschrijvingen en meer. In onze selectietool kun je bij de Mutatie indicator (1 van de basisfilters) eenvoudig filteren op alle wijzigingen.

Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een activatielink naar jouw persoonlijke bedrijfsomgeving. Hierin kun je een eigen wachtwoord aanmaken, waarna je direct aan de slag kunt met jouw adressenselecties.

Bestellen

Dat is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde bedrijfsadressen én welke gegevens je nodig hebt in je adresbestanden. Bekijk het licentie-overzicht voor uitgebreide informatie over alle licenties.

Gebruik maken van onze database kan al vanaf €49,00 per maand. U heeft dan maandelijks toegang tot 2.500 leads, inclusief 12 maal per jaar een kosteloze update van de database. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Liever een los adressenbestand aankopen? Geen probleem. Vanaf €0,07 per record stel je al eenvoudig een bestand samen. Kijk hier om de grote van uw doelgroep te bepalen. Alle bedragen zijn exclusief BTW en € 5,00 bestandskosten.

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om in de selectietool je gemaakte adressenselectie direct af te rekenen. In dit geval neem je dus geen licentie voor het maken van prospectbestanden op regelmatige basis. Hiervoor kun je uiteraard altijd achteraf nog kiezen.

Ja, wij hebben een database met alle circa 1,4 miljoen Belgische bedrijven en organisaties beschikbaar. Tegen een vergelijkbaar aantrekkelijk prijs/kwaliteitsniveau kun je aan de slag met onze database voor het vinden van je zakelijke doelgroepen in België. Dat kan al vanaf € 35 per maand bij 5.000 leads (op basis van uitsluitend basisfilters). Meer weten of gelijk een doelgroepselectie maken? Bekijk onze Belgische website!

Zowel bij een licentie als bij het afnemen van een los adresbestand ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling twee mailberichten. Dat is een bevestigingsmail én een mail met daarin een activatielink voor toegang tot de portal. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan zijn deze misschien in je spambox beland. Het is van belang om deze activatielink nog dezelfde dag te gebruiken; hiermee kun je je persoonlijke account aanmaken. Gebruik maken van onze marketing database kan dus binnen enkele minuten!

Vind je niet de informatie die je zoekt? Bekijk onze FAQ

Loading...