Algemene Voorwaarden

Download hier de Algemene Voorwaarden van Ad Hoc Data of lees hieronder een verkorte versie met de belangrijkste voorwaarden.

Bestellen

1. U gaat akkoord met een doorlopende licentie, welke vanaf het tweede jaar maandelijks wordt verlengd.
2. Bestellingen vinden niet plaats op persoonlijke titel, maar uit naam van uw organisatie. Hierbij ligt de verantwoordelijkheid bij u omtrent de vraag of de besteller bevoegd is om te bestellen.

Betalen

1. De betaling voor het eerste jaar vindt vooraf en in een keer plaats. Vanaf het tweede jaar wordt uw licentie maandelijks automatisch geïncasseerd.
2. In geval van betaling op factuur wordt er een betalingstermijn van 14 dagen gehanteerd.
3. Betaling vindt plaats op basis van vast tarief, ongeacht het aantal adressen dat u heeft gedownload of de resultaten van uw campagnes.

Gebruik

1. Gebruik van onze database is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Wederverkoop is hierbij uitgesloten en kan worden beboet in geval van overtreding.
2. Maakt u gebruik van onze database ten behoeve van campagnes van uw klanten, overlegt u dan over de mogelijkheden voor hergebruik.
3. U bent zelf verantwoordelijk voor correct gebruik van onze data, conform de Europese c.q. Nederlandse wetgeving. Wij dragen geen verantwoordelijkheid en zijn dus niet aansprakelijk voor eventuele onrechtmatige activiteiten; tevens is het niet toegestaan om onze naam te verbinden aan uw activiteiten.

Opzeggen

1. In het eerste licentiejaar is uw licentie opzegbaar met een opzegtermijn van twee maanden voorafgaand aan het eind van het jaar. Vanaf het tweede jaar is de licentie maandelijks opzegbaar.
2. Opzeggingen kunnen uitsluitend schriftelijk (mag ook per e-mail) worden ingediend en worden altijd door Ad Hoc Data per e-mail aan u bevestigd met vermelding van de einddatum van uw licentie.
3. Bij een opzegging mogen de gegevens maximaal 1 jaar na beëindiging worden gebruikt.

Gelijk bestellen? Bekijk onze licenties voor het selecteren van uw doelgroepen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

 070 - 24 00 862

Contact us


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer uw doelgroep

Klant ervaringen

"Goede service en kwaliteit! Ad Hoc data is een bedrijf waar wij goed mee werken. Top!"

Marco Donkersloot, DWM Works


0000