Klanten

Sinds onze start in 2005 kozen al meer dan 11.000 bedrijven voor de betaalbare bedrijfsadressen van Ad Hoc Data.

Onze klanten zijn bedrijven in uiteenlopende branches en hebben als gemeenschappelijke noemer: een actieve marktbenadering van de zakelijke doelgroep. Met als belangrijkste doel het genereren van nieuwe klanten, in bestaande en/of in nieuwe markten. Dat kan bijvoorbeeld door het inzetten van e-mailmarketing, direct mail of telefonische acquisitie. Daarbij nemen zij niet alleen het genereren van leads serieus, maar ook de kosten. Gezien de goede prijs/kwaliteit verhouding van onze licenties, kiezen veel ZZP’ers en MKB-bedrijven voor onze bedrijfsadressen. Maar ook voor grotere bedrijven zijn onze adressenbestanden zeer geschikt.

Benieuwd naar het verhaal achter onze klanten? Regelmatig zetten wij een klant in de spotlights. Lees hier een aantal cases van onze klanten!


Klanten | soleo.png

Soleo

Soleo Contact Centers is een facilitair contactcenter. Voor diverse opdrachtgevers handelen zij inkomende en uitgaande multichannel klantcontacten af; onder andere telefonie, e-mail, chat en social media.

Lees meer »


Klanten | leadguru.png

LeadGuru

LeadGuru is een 100% B2B sales organisatie. Op een hoogwaardige manier worden klanten geworven voor opdrachtgevers. Dit doen ze onder andere door het verzorgen van kansrijke campagnes met kwalitatieve data in een stabiele CRM omgeving.

Lees meer »


Klanten | NU.png

NUAANDESLAG

NUAANDESLAG houdt zich bezig met werving & selectie, detachering, consultancy en pay-rolling.

Lees meer »


Klanten | DA.png

Dutch-Animations

Dutch-Animations is een animatie- en reclamestudio. Ze maken 2D- en handgetekende uitleganimaties, cartoons, infographics en reclamecampagnes voor uiteenlopende bedrijven in elke denkbare branche. Met name de middelgrote en grote bedrijven maken gebruik van de diensten van Dutch-Animations.

Lees meer »


Klanten | TIF.png

The Inbound Factory

The Inbound Factory neemt de social media taken over voor kleine en middelgrote ondernemingen. Van Facebook tot Instagram en emailmarketing tot Google Adwords en Adsense. Wij spraken de eigenaar, Marlon van Horck.

Lees meer »


Klanten | Nebig.png

Nebig

Nebig Verpakkingen is al jaren lang actief op de markt van industriële verpakkingen. Ooit begonnen als leverancier van jute zakken is Nebig nu ook leverancier van big bags, papieren zakken en polypropzakken. Het bedrijf is met haar producten aanwezig in de agrarische, chemische en de levensmiddelensector.

Lees meer »


Klanten | Aiesec.png

AIESEC

AIESEC geeft studenten over de hele wereld de mogelijkheid om in een ander land professionele ervaring op te doen. Het uiteindelijke doel is om internationaal meer begrip te creëren tussen culturen en om iedereen de kans te geven zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Lees meer »


Klanten | Portacon.png

Portacon

Portacon is leverancier van producten op het gebied van toegangstechniek en beveiliging. De verkoop van hun producten gaat voornamelijk via de website, waardoor de marketing alleen online plaatsvindt.

Lees meer »


Klanten | TCB.png

The CallcenterBroker

TheCallcenterBroker.com bestaat uit een team van vijf hard werkende, getalenteerde, creatieve en ondernemende managers. Marc Nuijten (CEO) legt uit: “We hebben eigen callcenters, maar nemen ook opdrachten aan die we wegzetten naar externe callcenters.

Lees meer »


Klanten | eurobasic.png

EUROBasic

EUROBasic is een uitzendorganisatie voor de techniek en metaalbranche. Hierbij worden technische specialisten uit geheel Europa ingezet in Nederland. Het gaat dan met name om de functies waarvoor er in Nederland moeilijk invulling gegeven kan worden.

Lees meer »


Klanten | YPB.png

Your Personal business

Your Personal Business helpt mensen uit het bedrijfsleven meer omzet genereren. Pieter Rijsdijk, de initiatiefnemer van Your Personal Business, doet dit door het aanbieden van ondernemerstools, praktijktrainingen, introductiemarketing en het faciliteren van bijeenkomsten.

Lees meer »


Klanten | LEFT.png

Telecombinatie

Telecombinatie Zakelijk is een onafhankelijke distributeur van vaste- en mobiele telecomdiensten, internet, hardware en clouddiensten. Wij spraken Jos Ouwerker, Category Manager Telecom, over Telecombinatie Zakelijk en hoe zij ons adressenbestand inzetten.

Lees meer »


Klanten | LEFT.png

BNI Den Haag

BNI is een netwerkorganisatie. Het team van BNI helpt ondernemers meer omzet te krijgen door middel van persoonlijke groei en netwerkbijeenkomsten. Elke week zijn er bijeenkomsten met een bijzonder motto: ‘geven loont’. Fred van Zwieten, Executive Director bij BNI Den Haag, spreekt met veel enthousiasme over zijn bedrijf.

Lees meer »


Klanten | LEFT.png

LEFT Loyalty

Wij spraken met de eigenaar van LEFT Loyalty BV, Alex Schoone. Het bedrijf focust zich op het vinden van en verbinden met klanten via Social Media. Ze hebben een CRM platform ontwikkeld dat gekoppeld is aan verschillende kanalen. Zo kan het gedrag van potentiële en huidige klanten op verschillende kanalen worden gemonitord.

Lees meer »


Klanten | woz consultants.png

WOZ-consultants

Onlangs hebben wij de prijswinnaars bekend gemaakt van onze Zomeractie 2016. De 2e prijs ging naar WOZ-Consultants. Zij hebben een Weber BBQ-pakket t.w.v. €110,- ontvangen. Zo kon het team nog even optimaal genieten van de laatste nazomerdagen! Natuurlijk hebben wij contact opgenomen met WOZ-consultants om hun het hemd van het lijf te vragen over de malsheid van het vlees, hun corebusiness en de wijze van leadgeneratie.

Lees meer »


Klanten | pro contact lang.png

Pro Contact

1e prijswinnaar van de Zomeractie 2016! Uiteraard zijn wij langs geweest om de prijs persoonlijk te overhandigen en om even een babbeltje te maken met Noud Baijens, de eigenaar van Pro Contact. Wat een leuk en enthousiast gesprek! Het werd direct duidelijk dat het om een jong, fris en ambitieus bedrijf gaat.

Lees meer »


Documenten | Bikkelz_def.png

Bikkelz

Bikkelz is een bijzonder bedrijf. De core business is kantoorartikelen, die o.a. worden aangeboden middels een webwinkel. Op zich niets opvallends. Echter, kenmerkend voor het bedrijf is dat het merendeel van de werknemers een fysieke beperking heeft. Daarmee is Bikkelz een prachtig voorbeeld van Sociaal Ondernemen.

Lees meer »


  Documenten | Vekavloeren logo.png

Vekavloeren

Kevin van Buren van Vekavloeren geeft aan erg tevreden te zijn met de resultaten die hij behaalt met de adressenbestanden van Ad Hoc Data. ‘’Wij sturen wekelijks een mailing naar bijvoorbeeld: horecagelegenheden, onderwijs instellingen of garagebedrijven. Bij Ad Hoc Data vind ik deze e-mailadressen zeer gemakkelijk."

Lees meer »


Documenten | Logo Kanters Horeca Advies.PNG

Kanters Horeca Advies

Kanters Horeca Advies biedt een brede dienstverlening aan voor horecabedrijven. "Wij zijn al 8 jaar naar tevredenheid klant van Ad Hoc Data. Wij raadplegen de database vooral voor het versturen van postmailings."

Lees meer » 


Klanten | innova.jpg

Innova Energie

Wij spraken met Edwin Blom, manager Sales van Innova Energie, over de inzet van adressenbestanden. Waarom Ad Hoc Data? Blom: “Voor ons is kwaliteit en kwantiteit in combinatie met de prijs van adresbestanden van groot belang. Na analyse van de verschillende dataleveranciers is Ad Hoc Data als beste uit de bus gekomen.”

Lees meer »


Klanten | tadatel.png

TadaTel

Wij spraken met Jaco Sterk, eigenaar van TadaTel. Het was direct duidelijk dat we met een echte ondernemer te maken hadden: enthousiast, gedreven en continu opzoek naar verbetering. Benieuwd naar zijn verhaal?

Lees meer »


Klanten | Sijmonsandpartners.jpg

Sijmons & Partners

Vanaf begin 2016 heeft Ad Hoc Data diensten/producten mogen leveren aan Sijmons & Partners. Wij spraken met Peter Sijmons, eigenaar van Sijmons & Partners, over het bedrijf en de wijze waarop zij gebruik maken van Ad Hoc Data binnen de organisatie. 

Lees meer »


Klanten | mvi.png

Stichting Mobiliteit Voor Iedereen

Stichting MVI zet zich in tegen vereenzaming van zorgafhankelijke mensen en mensen zonder sociaal netwerk. De stichting is in 2014 opgericht en is dus nog een jonge Stichting. Wat doen zij precies en hoe helpt Ad Hoc Data aan het realiseren van de doelstellingen?

Lees meer »


   Klanten | SecondLife Inkjets logo en pand.png

SecondLife Inkjets

SecondLife Inkjets is specialist in het distribueren van inkjets- en toner cartridges voor retail en groothandel in de Benelux. SecondLife Inkjets zamelt lege cartridges in en recyclet deze op professionele wijze om zo kwaliteit te kunnen waarborgen.

Lees meer »


Klanten | klanten west brinck acquisitie.png

West Brinck Acquisitie

West Brinck Acquisitie uit Meppel is al 10 jaar specialist in telefonische acquisitie ten behoeve van de B2B-markt. West Brinck heeft hele verschillende klanten in uiteenlopende branches. Sinds 9 jaar is West Brinck Acquisitie klant bij Ad Hoc Data.

Lees meer »


Klanten | PNO.jpg

M-Connect

M-Connect is een professioneel en allround No Cure No Pay B2B telemarketingbureau, dat is gespecialiseerd in het maken van bezoekafspraken bij bedrijven en overheden. Daarnaast verzorgt M-Connect ook telesales projecten.

Lees meer »


Klanten | PNO.jpg

PNO Consultants

Tags: financiering, innovatie, mkb, subsidie

PNO werkt in Nederland en internationaal voor bedrijven en organisaties die zoeken naar financieringsoplossingen voor innovatie, research en investeringen. Hierbij benut PNO bijvoorbeeld regionale, nationale en Europese subsidies, fiscale maatregelen, kredieten en investeringsfondsen. Wij spraken Marije van Bergen (online marketeer) over het bedrijf en de wijze waarop zij gebruik maken van Ad Hoc Data binnen […]

Lees meer »


Klanten | tradexchange.jpg

TradeXchange

Tags: netwerk, zakelijke dienstverlening

TradeXchange was 1 van de gelukkige winnaars in de Ad Hoc Data WK Hockey actie die plaatsvond in het voorjaar van 2014. Sinds begin 2002 biedt het bedrijf een platform dat bedrijven faciliteert bij uitwisseling van producten en diensten, voor en door ondernemers. Inmiddels zijn er al honderden deelnemende bedrijven aangesloten en zijn er naast Nederland ook activiteiten in België en Mexico.

Lees meer »


Klanten | nlmatch.jpg

NLmatch

NLmatch is een van onze nieuwe klanten die prijswinnaars werden tijdens de WK Hockey Actie. Samen met Ad Hoc Data en de andere winnaars woonden zij de spectaculaire hockeyfinale Dames bij waarin de Nederlandse hockeydames Australië versloegen en wereldkampioen werden. Wij spraken 1 van de 2 eigenaren, Vincent Keijsers.

Lees meer »


Klanten | carrosserienl.jpg

CarrosserieNL

Tags: carrosseriebranche, direct mail, focwa

Vandaag waren we te gast bij CarrosserieNL, al sinds 2009 klant van Ad Hoc Data. Dit onderdeel van FOCWA is specialist op het gebied van carrosserie- en trailerbouw, laad- en losmiddelen en alles wat daarmee samenhangt. Wij spreken met de heer Tom van Steijn ondermeer over het gebruik van adressenbestanden.

Lees meer »


Klanten | nlbussinesspalace.jpg

Business Palace

Tags: business palace , consultancy, mkb, zzp

Ad Hoc Data sprak met Werner van Ekkendonk, directeur en oprichter van Business Palace BV. Business Palace en Ad Hoc Data werken al geruime tijd samen. En dat is ook gelijk waar Business Palace voor staat: samenwerking.

Lees meer »


Klanten | personalsecurityconcepts.jpg

Personal Security Concepts

Tags: bedrijfsbeveiliging, businessbuilding, personal security concepts, telemarketing

Ad Hoc Data was te gast bij Personal Security Concepts in verband met de uitreiking van de hoofdprijs van de zomeractie. PSC was de 10.000e klant en won daarmee een gratis jaarlicentie. PSC gebruikt de adressenbestanden van Ad Hoc Data vooral voor telefonische klantbenadering.

Lees meer »


Klanten | ibeo.jpg

IBEO

Tags: accountancy, ibeo, mkb

Op 15 juni ging IBEO met ons mee naar de WK Hockey finale Heren als één van de winnaars in de WK Hockey Actie. Wij spraken Geert Leijen, 1 van de 2 eigenaren die begin 2012 het bedrijf oprichtten.

Lees meer »


Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

 070 - 24 00 862

Contact us


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer uw doelgroep

Klant ervaringen

"Gewoon top. Makkelijk filteren en precies die bedrijven vinden waar je je op wilt richten. Wat wil je nou meer?"

Lenex IT, Olrik Lenstra


0000