Disclaimer

De content van deze website is door Ad Hoc Data BV met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de mogelijkheid bestaat dat deze na verloop van tijd niet meer geheel juist is. Ad Hoc Data BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van alle activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie zoals verstrekt op deze website.

Voorts is Ad Hoc Data niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Auteursrecht

Alle auteursrechten van de content op deze website berusten bij Ad Hoc Data BV. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Ad Hoc Data BV is het niet toegestaan (het geheel of een deel van) de teksten, grafische voorstellingen of andere content te veelvoudigen dan wel openbaar te maken door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins.

Merkbescherming

De bedrijfsnaam Ad Hoc Data, het logo en de payoffs “Bij Ad Hoc Data bent u aan het juiste adres” en "Uw nieuwe klant staat in ons bestand" zijn gedeponeerde (beeld-)merken van Ad Hoc Data BV.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

 070 - 24 00 862

Contact us


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer uw doelgroep

Klant ervaringen

"Prijs/kwaliteit uitstekend. Exact vinden wat je zoekt."

Trumma BV, René Elting


0000