Vacature Stagiair(e) Sales en Accountmanagement

 

Over ons

Wij zijn Ad Hoc Data! Wij zijn met onze duizenden klanten al jaren een van de grootste spelers op het gebied van bedrijfsinformatie voor de zakelijke markt (B2B). Zowel op de Nederlandse als de Belgische markt bieden wij onze klanten directe toegang tot onze zeer complete database voor veruit de scherpste prijs in de markt. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een zeer gebruiksvriendelijke online tool voor het zelf samenstellen van relevante datasets tegen een eerlijke prijs. En onze service en advies? Die is altijd gratis! Om onze groeidoelstellingen te behalen en studenten kennis te laten maken met ons prachtige vakgebied zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons accountteam komt versterken.

 

Wat ga je als Stagiair(e) doen bij ons?

Stage lopen is de manier om erachter te komen wat er zich buiten de schoolbanken afspeelt in jouw vakgebied. Je bent tijdens je stage onderdeel van het accountteam van Ad Hoc Data. Dit team is verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe klantrelaties, het onderhouden van bestaande klantrelaties en het ondersteunen van onze klanten bij het vinden van hun zakelijke doelgroep. Wij willen jou zoveel mogelijk van het accountmanagement vak laten zien en leren en daarom ben je vanaf dag 1 ‘gewoon’ een collega met eigen verantwoordelijkheden. De nadruk van deze stage ligt op het meewerken in het team, maar een (afstudeer)onderzoek behoort ook tot de mogelijkheden.

Ben jij na jouw stageperiode nog niet uitgeleerd en heb jij zin om jouw carrière te starten bij ons? Dan gaan we graag met je in gesprek.

 

Wij zoeken jou als jij je herkent in onderstaand profiel:

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij perfect bij Ad Hoc Data. Tijdens je stage wordt er veel van je verwacht en zullen wij onze tijd investeren om je de kneepjes van het vak te leren. In ruil daarvoor verwachten we een super gemotiveerde stagiair(e) die veel wil leren, eigen initiatief toont en niet bang is om de telefoon te pakken om een klant of prospect te woord te staan.

 • Je bent een zelfstarter en neemt graag zelf initiatief
 • Je volgt een HBO of MBO opleiding
 • Je hebt affiniteit met data en weet uitstekend je weg te vinden in Excel
 • Je bent enthousiast en communicatief vaardig
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt zelfstandig verbanden leggen

 

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Een uitdagende stage in een dynamische markt
 • Een open en informele werksfeer met korte lijnen binnen een hecht team
 • Flauwe grappen en geweldige koffie tijdens het werk
 • Salestrainingen van onze interne experts
 • Een fijne werkplek in een van de mooiste kantoren in het centrum van Den Haag
 • Een bovengemiddelde stagevergoeding en reiskostenvergoeding
 • Een (mogelijk) voorstel voor een (bij)baan na afloop van de stageperiode

Voor meer informatie en voor het versturen van je cv plus motivatie kun je contact opnemen met Daniël Chafiâ, via 070-2400862 of mail naar [email protected].

 

Loading...