Daniël Chafiâ

Manager Sales & Service

"Dagelijks zijn wij in contact met bedrijven in uiteenlopende markten. Wat voor vraagstuk er ook voorbij komt, ik zoek graag samen naar een creatieve oplossing."

LinkedIN Ad Hoc Data

 

Cees Staal

Account Manager

"Elke klant is anders en hen helpen om relevante business te genereren, vraagt om een gerichte oplossing. Dat houdt me creatief!"                                                

LinkedIN Ad Hoc Data

 

Silvana Kramer

Account Manager

"Ik ondersteun bij het opzetten van je marketing- en salesacties, regel alles graag tot in de puntjes en ben pas tevreden als de klant dat ook is."

LinkedIN Ad Hoc Data

 

None

Floris Pauw

Account Manager

 “Ik help klanten bij het definiëren van hun doelgroep, zodat ze met gerichte sales- en marketing acties de markt kunnen veroveren. Hoe gaat u uw organisatie op de kaart zetten?”

LinkedIN Ad Hoc Data

 

images | medewerker-unkown.png | medewerker-unkown.png

Sander Nijhoff

Project Manager

"Ik sta graag klaar voor onze klanten om ze te helpen bij hun selecties en het vinden van hun doelgroepen.”

LinkedIN Ad Hoc Data

 

Roger Zwanenburg

Account Manager

"Door mijn jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende sales organisaties weet ik als geen ander hoe groot het belang is van het gebruik van actuele bedrijfsgegevens. Graag sta ik u te woord en denk ik met u mee!"

LinkedIN Ad Hoc Data 

None

Gijsbert van der Meulen

Directeur

“Iedere organisatie heeft behoefte aan nieuwe klanten. Zorgen dat klanten, met onze hulp, zelf in staat zijn om succesvolle acties neer te zetten. Daar kan ik van genieten."

LinkedIN Ad Hoc DataNone

Suzanne Prosman

Content Manager 

"Ik ben altijd bezig met het updaten van de website en onze social kanalen. Graag verras ik onze klanten met leuke én interessante content!"

LinkedIN Ad Hoc Data 

Finn Boonman

Online Marketeer

"Een goede, klantvriendelijke website, die makkelijk te vinden is via zoekmachines, social media en andere websites. Ook dit is voor onze klanten en prospects erg belangrijk."

LinkedIN Ad Hoc Data

Koen Ponse

Marketing medewerker

“Ik ondersteun het marketingteam bij uiteenlopende marketingprojecten om onze klanten van goede informatie te voorzien.”

LinkedIN Ad Hoc Data

 

 

Gino Brugman

Manager Finance

"Het voeren van een deugdelijke administratie vraagt niet uitsluitend cijfermatige kennis, maar onder andere ook juridische kennis en managementvaardigheden. Ik streef er dan ook naar om deze 3 disciplines optimaal in te zetten om het beste resultaat voor de onderneming te realiseren." 
LinkedIN Ad Hoc Data 

 

Irma van Rijn

Medewerker Finance

“"Ik wil er zeker van zijn dat alle interne processen goed lopen; dit gaat zowel over financiën als office management."