Synchronisatie

Voor veel bedrijven is het lastig om een klantenbestand correct en actueel te houden. Om je een indruk te geven: elke maand vinden er alleen al circa 150.000 wijzigingen plaats in onze database! Bovendien is de kans groot dat er gegevens ontbreken. Hierdoor kan er tijdens een campagne nog veel uitzoekwerk zijn.

Wij maken jouw bestand correct en compleet

Intake

Tijdens een telefonische intake willen we samen met jou achterhalen wat je precies voor ogen hebt met de synchronisatie. Welke gegevens wil je synchroniseren, om hoeveel records gaat het en hoe is je prospect- of klantenbestand nu opgebouwd? Wanneer heb je het bestand nodig? En zijn er specifieke wensen?

 

Voorstel

Op basis van de intake stellen we een vrijblijvend en passend voorstel voor je op. We hanteren hierbij altijd scherpe en transparante tarieven en geven je een realistische inschatting ten aanzien van de aanleverdatum van de resultaten. Daarbij kijken we ook naar de geschatte slagingskansen om te kunnen verrijken.

Uitvoering

De synchronisatie is een geautomatiseerde verwerking, waarbij er systematisch wordt gecontroleerd welke gegevens in het bronbestand overeenkomen met jouw bestand. Daarbij koppelen we diverse gegevens in een testbestand om te bepalen of er voldoende overeenkomsten zijn voor een succesvolle koppeling.

Terugkoppeling

Wij leveren je het gesynchroniseerde bestand aan zodra wij ervan overtuigd zijn dat we voor jou de optimale verrijking van velden en opschoning van data kunnen bieden. Daarom voeren wij altijd nog een nacontrole uit over de gevonden resultaten. Op deze manier streven wij naar het optimale resultaat van je data synchronisatie.

De voordelen van Ad Hoc Data

Wij kunnen de ontbrekende informatie in jouw klanten- of prospectbestand aanvullen vanuit onze database. Adreswijzigingen worden doorgevoerd en gegevens worden verrijkt met de ontbrekende informatie. Zo zijn je gegevens snel weer compleet!

 
Inzicht in je klantenbestand

Door aanvullende informatie, zoals branche aantal werknemers, functie gebouw en nog veel meer, maak je eenvoudig effectieve markt doorsnijdingen.

 
Effectieve leadgeneratie

Dankzij correcte klantgegevens verhoog je de effectiviteit van je campagnes.

 
Aantrekkelijk geprijsd

Voor onze maatwerkdiensten betaal je een scherp en transparant tarief.

 
Minimale verspilling

Inactieve en failliete bedrijven komen niet meer voor in je bestanden.

{{ vm.frenchify('Interesse?') }}
{{ vm.frenchify('Neem direct contact met ons op!') }}

Neem contact met ons op! {{ vm.frenchify('Contacteer ons!') }}

{{ vm.frenchify('Elke werkdag bereikbaar') }}

{{ vm.frenchify('Persoonlijk advies') }}

{{ vm.frenchify('Altijd actueel') }}

{{ vm.frenchify('Interesse?') }}
{{ vm.frenchify('Neem direct contact met ons op!') }}

{{ vm.frenchify('Elke werkdag bereikbaar') }}

{{ vm.frenchify('Persoonlijk advies') }}

{{ vm.frenchify('Altijd actueel') }}

Neem contact met ons op! {{ vm.frenchify('Contacteer ons!') }}
Loading...