Marketing

Als marketeer ben je continue op zoek naar de beste tools om jouw boodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Je wilt graag online zichtbaar zijn voor partijen die op zoek zijn naar jouw producten en diensten, maar je wilt ook in contact blijven met je bestaande klanten en prospects. Met de zakelijke adressendatabase van Ad Hoc Data combineer je relevante markt- en klantinzichten om jouw marketingplanning te optimaliseren.

Je weet als geen ander welke boodschap je naar welke doelgroep moet sturen, maar mist vaak relevante bedrijfsinformatie om hier snel en eenvoudig structuur in te brengen. Denk hierbij aan de branche, het aantal werknemers, de  rechtsvorm, de functie van het pand en nog veel meer informatie om jouw externe communicatie kracht bij te zetten en te personaliseren. Lees snel meer over welke diensten aansluiten bij jouw ideale marketing strategie.

Direct aan de slag

Heb je al helemaal uitgezocht wie jouw doelgroep is? Dan kan je hier direct aan de slag met het selecteren van jouw doelgroep, of bekijk onze zeer voordelige jaarlicenties

 

Bestanden verrijken

Wil je eerst weten in welke branches of werknemersklassen jouw huidige klanten en prospects vallen? Dan kunnen wij dit eenvoudig voor je analyseren. Neem direct contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Marktpotentieel bepalen

Als je al weet onder welke branche jouw doelgroep valt, of als je een bestandsverrijking hebt laten uitvoeren door Ad Hoc Data, kunnen wij bepalen wat jouw marktpotentieel is. Op basis van een gedetailleerd rapport kan jezelf bepalen welke doelgroep het meest interessant is. 

Tijd voor actie!

Nu je alles in kaart hebt is het tijd om actie te ondernemen. Zet jouw sales collega’s aan het werk voor telefonische acquisitie, schrijf een pakkende tekst voor een succesvolle Direct Mailing of stuur jouw accountmanagers de weg op om op de koffie te gaan bij potentiële klanten. 

De voordelen van Ad Hoc Data

 

Effectieve leadgeneratie

Dankzij correcte klantgegevens verhoog je de effectiviteit van je campagnes.

 

Minimale verspilling

Inactieve en failliete bedrijven komen niet meer voor in je bestanden.

 

Aantrekkelijk geprijsd 

Voor onze maatwerkdiensten betaal je een scherp en transparant tarief.

 

Inzicht in je klantenbestand

Door aanvullende informatie, zoals branche aantal werknemers, functie gebouw en nog veel meer, maak je eenvoudig effectieve markt doorsnijdingen.

{{ vm.frenchify('Interesse?') }}
{{ vm.frenchify('Neem direct contact met ons op!') }}

Neem contact met ons op! {{ vm.frenchify('Contacteer ons!') }}

{{ vm.frenchify('Elke werkdag bereikbaar') }}

{{ vm.frenchify('Persoonlijk advies') }}

{{ vm.frenchify('Altijd actueel') }}

{{ vm.frenchify('Interesse?') }}
{{ vm.frenchify('Neem direct contact met ons op!') }}

{{ vm.frenchify('Elke werkdag bereikbaar') }}

{{ vm.frenchify('Persoonlijk advies') }}

{{ vm.frenchify('Altijd actueel') }}

Neem contact met ons op! {{ vm.frenchify('Contacteer ons!') }}
Loading...