Direct mailing

Bij moderne marketing tactieken denk je al snel aan e-mailmarketing, Google Adwords en social media campagnes. Dergelijke campagnes zijn vaak erg kostbaar en steeds vaker onderhevig aan strenge wet- en regelgeving. Goede kans dus dat jij jezelf onderscheid met een klassieke direct marketing campagne. Val op door een relevante boodschap te presenteren die perfect aansluit bij jouw zakelijke doelgroep. 

Natuurlijk is een direct marketing campagne niet gratis. Reden te meer om aan de slag te gaan met zorgvuldig opgebouwde adressenbestanden. Je wilt immers voorkomen dat jouw direct marketing terecht komt bij een partij die niet in jouw doelgroep valt. De dienstverlening van Ad Hoc Data bied je bij uitstek de gelegenheid om alleen die bedrijven te selecteren die relevant voor je zijn. 

Selecteer je doelgroep

Verspil geen onnodig drukwerk door jouw direct mailing naar irrelevante partijen te sturen, maar definieer de doelgroep die perfect op jullie producten en diensten aansluit. Zo zorg je ervoor dat je relevant bent voor de ontvanger.

Exporteer de bedrijfsgegevens naar Excel 

Alle benodigde bedrijfsinformatie in een overzichtelijk Excel-bestand direct klaar voor gebruik. Zo bespaar je een hoop tijd en geld bij het opbouwen van jouw adressenbestand.

Formuleer een pakkende boodschap

Met de gegevens uit het adressenbestand kan je de boodschap perfect laten aansluiten op de doelgroep. Kijk hier voor Tips & Tricks voor het opstellen van een goede direct mailing.

Versturen maar

Doelgroep gesegmenteerd? Adressen uitgeprint en de brieven in de envelop? Dan ben je gereed om de direct mailing te versturen naar wellicht jullie nieuwe klanten.De voordelen van Ad Hoc Data

 

Effectieve leadgeneratie

Dankzij correcte klantgegevens verhoog je de effectiviteit van je campagnes.

 

Minimale verspilling

Inactieve en failliete bedrijven komen niet meer voor in je bestanden.

 

Aantrekkelijk geprijsd 

Voor onze maatwerkdiensten betaal je een scherp en transparant tarief.

 

Inzicht in je klantenbestand

Door aanvullende informatie, zoals branche aantal werknemers, functie gebouw en nog veel meer, maak je eenvoudig effectieve markt doorsnijdingen.

{{ vm.frenchify('Interesse?') }}
{{ vm.frenchify('Neem direct contact met ons op!') }}

Neem contact met ons op! {{ vm.frenchify('Contacteer ons!') }}

{{ vm.frenchify('Elke werkdag bereikbaar') }}

{{ vm.frenchify('Persoonlijk advies') }}

{{ vm.frenchify('Altijd actueel') }}

{{ vm.frenchify('Interesse?') }}
{{ vm.frenchify('Neem direct contact met ons op!') }}

{{ vm.frenchify('Elke werkdag bereikbaar') }}

{{ vm.frenchify('Persoonlijk advies') }}

{{ vm.frenchify('Altijd actueel') }}

Neem contact met ons op! {{ vm.frenchify('Contacteer ons!') }}
Loading...