Data Verrijking

Hoe beter je prospectbestanden aansluiten bij je doelgroepen, hoe effectiever je campagnes. Maar zelf extra informatie vinden over je doelgroep is vaak tijdrovend. Omdat data ons specialisme is, nemen wij je de dataverrijking graag uit handen!

"Elke klant is uniek. En elke klantvraag daarmee ook."

Met een maatwerkaanpak bieden wij je de beste oplossingen voor dataverrijking. Je hebt daarmee beschikking tot de meest actuele informatie. Wij hebben jarenlange ervaring met dataverrijking op basis van hoogwaardige informatie. Op basis van no cure no pay betaal je hiervoor nooit teveel. Topkwaliteit voor de beste prijs!

 
  • Actueel: de meest recente gegevens in je bestand

    Maatwerk: geen standaardoplossingen, maar maatwerk 

  • Topkwaliteit: uitsluitend de hoogste kwaliteit 

     

 

Werkwijze

 

  Intake

Voordat wij voor je aan de slag gaan, bespreken wij graag samen jouw specifieke situatie en informatiebehoefte. Een belangrijke eerste stap om te kunnen bepalen naar welke gegevens je op zoek bent, wanneer je deze wilt ontvangen en in welk formaat. Uiteraard kost deze grondige intake je helemaal niets.

 Onderzoek

Vervolgens gaan wij aan de slag met een kosteloos en vrijblijvend  bronnenonderzoek (voor het bepalen van de meest geschikte bronnen) én workload onderzoek (voor een prognose van de benodigde tijd). Hierna geven wij je een inschatting van de slagingskans van je verrijkingsverzoek en van de geschatte kosten. 

  Dataverzameling

Dan gaat ons team voor je aan de slag. We informeren je regelmatig over de voortgang, eventuele tussentijdse bevindingen en mogelijke nieuwe inzichten. Om een optimale kwaliteit te garanderen, zijn alle interne processen onderhevig aan een scherpe kwaliteitscontrole.  

 Uitlevering verrijkt bestand

Bij de aanlevering kun je nog eventuele nieuwe voorkeuren aangeven. Bijvoorbeeld ten aanzien van het geleverde formaat, aanlevering in delen of in één bestand. Alles in nauw overleg met elkaar. Wij garanderen op moment van aanlevering een juistheid van ten minste 98% op de door ons geleverde gegevens. 

 

Interesse? Neem contact op.

Ons team staat voor je klaar!

Bel: 070-2400862   Offerte aanvragen