Data Consultancy

Sinds de start van ons jarenlange bestaan als leverancier van hoogwaardige data, merken wij dat bedrijven steeds meer behoefte hebben aan een meedenkende partij. Niet alleen bij data vraagstukken, maar vaak veel breder. Omdat wij in contact zijn met bedrijven in zeer uiteenlopende branches, kunnen wij je een belangrijke toegevoegde waarde leveren. 

"Over je totale marktbewerking denken wij graag mee."

Uiteraard bieden wij je bij gebruik van onze database kosteloos advies en ondersteuning aan. Heb je een diepgaander advies nodig? Dan kunnen wij je op jouw situatie passende consultancy bieden voor het verhogen van het rendement bij leadgeneratie. Geen klant is voor ons hetzelfde, geen vraag is ons te gek. Juist hierdoor kunnen wij succesvolle samenwerkingen aangaan. 

 
  • Jarenlange ervaring: 10 jaar ervaring, dus betrouwbaar advies

  • Maatwerk: geen standaardoplossingen

     

 

Werkwijze

 

  Intake

Vanzelfsprekend nemen we eerst graag uitgebreid alle ins en outs  omtrent jouw vraagstuk met je door. Wat zijn je doelstellingen, verwachtingen en specifieke wensen? Wanneer heb je de resultaten nodig, welk budget heb je in gedachten en welke data is er al voorhanden? 

  Voorstel

Op basis van de intake stellen we een vrijblijvend en passend voorstel voor je op. We hanteren hierbij altijd scherpe en transparante tarieven en geven je een realistische prognose ten aanzien van de aanleverdatum van de resultaten. Daarbij kijken we ook naar de geschatte slagingskansen om te kunnen verrijken. 

  Uitvoering

In nauw overleg stellen we een plan voor jouw specifieke vraagstuk op. Hierdoor vinden we de beste oplossing voor een maximaal rendement op je campagnes. Over de voortgang en tussentijdse bevindingen houden we je geregeld op de hoogte. 

  Resultaat

Dit alles resulteert in een praktisch plan de campagne. Afhankelijk van het vraagstuk, maar altijd concreet om direct mee aan de slag te kunnen gaan bij het benaderen van je meest interessante doelgroepen. 

 

Interesse? Neem contact op.

Ons team staat voor je klaar!

Bel: 070-2400862   Offerte aanvragen