Data Analyse

Heb je een klantenbestand van enige omvang, dan kan een profielanalyse van je klanten interessant zijn. In welke branches zijn zij actief? Zijn dit met name grote of MBK-bedrijven? In hoeverre komt dit profiel overeen met een dwarsdoorsnede van het Nederlandse bedrijfsleven? Dit en nog veel meer belangrijke marketing intelligence om je marketingstrategie op af te stemmen.

"Wij vinden je ultieme prospects!"

Wij kunnen een betrouwbare en uitgebreide analyse van je doelgroep verzorgen, onder meer op basis van branche, regionale kenmerken, bedrijfsgrootte en rechtsvorm. Wij bieden scherpe tarieven op basis van no-cure no pay, die samenhangen met de bestandsomvang en gezochte kenmerken.

 
  • Verrijk je marketing intelligence: snel inzicht in je klantprofielen en effectiviteit van je marketingstrategie

  • Zeer interessante leads: bestandsverrijking met de meest interessante leads

 

Werkwijze

 

  Intake

In een telefonische intake bespreken we wat je precies voor ogen hebt met de analyse. Naar welke resultaten ben je op zoek? Wat is de omvang en opbouw van je bestand? Wil je jouw bestand verrijken met 'lookalike bedrijven'? Dit soort zaken brengen we eerst in kaart.

   Voorstel

Op basis van de intake doen we je een passend voorstel, dat zorgvuldig met je wordt doorgenomen. Zo komen we uiteindelijk tot een concreet projectplan, gebaseerd op een transparant en aantrekkelijk tarief. 

  Uitvoering

Vervolgens gaan we aan de slag om jouw klanten- of prospectbestand in kaart te brengen en deze te spiegelen aan onze database. Daarmee komen we tot onze conclusies omtrent de specifieke kenmerken van jouw klantenbestand en bieden je hierbij graag ons advies aan. 

 Optioneel: bestandsverrijking

Met de analyse van je huidige klantenprofiel kunnen wij voor je gaan zoeken naar soortgelijke bedrijven die overeenkomen met dit profiel, de ‘lookalikes’. Een commercieel zeer interessante groep bedrijven. Hierbij is ten sotte te verwachten dat de kans op succes met je campagne extra groot is. 

 

Interesse? Neem contact op.

Ons team staat voor je klaar!

Bel: 070-2400862   Offerte aanvragen