CRM Koppeling CUBIC

Vindt jouw leadgeneratie op grotere schaal plaats? Grote kans dat je gebruik maakt van een CRM-systeem voor het beheren van je klant- en prospectgegevens. Maar een optimaal gebruik van je CRM-software valt of staat met het bijhouden van correcte gegevens en een continue stroom van potentiële nieuwe klanten.

"Snel en eenvoudig alles regelen binnen één systeem."

Met onze API 'CUBIC' kun je eenvoudig je CRM-data synchroniseren en verrijken met onze database. Alle processen binnen je CRM worden direct gekoppeld aan onze database. Eenvoudig gegevens synchroniseren, ontdubbelen en verrijken binnen één systeem!

 
  • Flexibel: je bepaalt zelf de wijze waarop de API wordt gebouwd

  • Overzichtelijk: alle processen stroomlijnen binnen één systeem

  • Snel: automatische koppeling van klantgegevens

  • Actueel: voorkoming van veroudering van CRM-gegevens


Werkwijze
 

 Whitepaper

Als vertrekpunt bieden wij je onze gratis whitepaper aan met daarin een nauwkeurige beschrijving van de ontwikkelmogelijkheden van de API en de te nemen stappen hierbij. De API is eenvoudig te ontwikkelen en biedt een universele toepassing voor elk denkbaar CRM-systeem. 

  Voorstel

Heb je na het doornemen van de whitepaper interesse, dan doen we je graag een voorstel op basis van jouw concrete wensen. Je betaalt uitsluitend voor de aansluiting op onze database; de whitepaper zelf kost niets. 
 

  Uitvoering

Zet je IT-collega's aan de slag met het bouwen van de API. Zij kennen je CRM-software immers het beste. Bepaal zelf de exacte invulling van de bouw van de API op basis van jouw doelstellingen. In de eerste instantie zal dit binnen de testomgeving zijn. Vervolgens wordt de koppeling daadwerkelijk tot stand gebracht door middel van een aansluiting. 

  Aan de slag

Heb je de API ontwikkeld, dan kun je gelijk aan de slag en bestanden uploaden, synchroniseren, ontdubbelen en verrijken. 

Met CUBIC heb je een hoogwaardige oplossing voor automatische bestandskoppeling en benut je de voordelen van je CRM-systeem optimaal.  

 

Interesse? Neem contact op.

Ons team staat voor je klaar!

Bel: 070-2400862   Offerte aanvragen