Bestanden verzenden

Ad Hoc Data hecht zeer veel waarde aan het waarborgen van de rechten van betrokkenen, zoals geformuleerd in de AVG, en spant zich in om privacyproof te werken. Graag bieden wij je oplossingen die jouw werkwijze ook privacyproof maken.

WeTransfer

Adresbestanden kunnen eventueel persoonsgegevens bevatten en moeten dus te allen tijde veilig worden verstuurd. Bestandsverzending per e-mail brengt altijd een datalek risico met zich mee, in tegenstelling tot verzending binnen een beveiligde omgeving. Daarom adviseren wij je om net als ons je adresbestanden te versturen via WeTransfer. Zo weet je zeker dat je handelt volgens de normen van de AVG. 

Hoe werkt het?

Voor het snel en veilig versturen van bestanden met WeTransfer kun je gebruik maken van onderstaande knop. Op de WeTransfer pagina kun je jouw bestanden (tot 2 GB) eenvoudig uploaden door middel van de blauwe +-knop links boven. De link voor het downloaden van je bestanden blijft 7 dagen bruikbaar. Zodra wij je bestand hebben gedownload, geeft WeTransfer je hiervan een melding.

Heb je vragen hierover? Neem dan gerust even contact met ons op. Heb je vragen over ons privacybeleid? Lees dan ons Privacy Statement eens door of neem contact op met één van onze collega's.

 

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op

Bel ons op:
070-24 00 862

of mail ons op:
[email protected]

Loading...