Adressenbestand licenties

Actieve leadgeneratie is een doorlopend proces, wanneer u succesvol en met regelmaat nieuwe klanten wilt blijven benaderen. Een jaarlicentie op het zakelijke adressenbestand van Ad Hoc Data biedt u de mogelijkheid om op structurele basis uw adressenselecties te maken. Zo weet u zeker dat u altijd directe toegang heeft tot de gegevens van de BtoB-doelgroepen die voor u belangrijk zijn. Adresgegevens, contactpersonen, telefoonnummers, e-mailadressen, websites en meer!

In het adressenbestand kunt u selecties maken op basis van bijvoorbeeld: plaats, postcodegebied, provincie, bedrijfsgrootte, bedrijfsnaam, branche, rechtsvorm, functietitel van de contactpersoon en meer. Om de prospect selectietool alvast even te proberen klik hier.

 

 

(Alle tarieven zijn excl. btw)
*) Na het 1e licentiejaar.
**) Indien u een licentie afneemt betaalt u niet per adres. Dit is slechts een prijsindicatie indien u gebruik maakt van uw maximale download limiet.

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder! 

 070 - 24 00 862

Contact us

 

Heeft u problemen bij het plaatsen van uw bestelling? Download dan hier het bestelformulier in pdf of neem contact met ons op.


Ervaringen van onze klanten

"Met de adressen van Ad Hoc Data hebben wij onlangs direct mailing acties gedaan. Deze leverden veel positieve reacties op. Wij vinden de bestanden van Ad Hoc Data erg prettig en gebruiksvriendelijk."

FOCWA, Tom van Steijn


0000