Adressenbestand licenties

Actieve leadgeneratie is een doorlopend proces, wanneer u succesvol en met regelmaat nieuwe klanten wilt blijven benaderen. Een jaarlicentie op het zakelijke adressenbestand van Ad Hoc Data biedt u de mogelijkheid om op structurele basis uw adressenselecties te maken. Zo weet u zeker dat u altijd directe toegang heeft tot de gegevens van de BtoB-doelgroepen die voor u belangrijk zijn. Adresgegevens, contactpersonen, telefoonnummers, e-mailadressen, websites en meer!

In het adressenbestand kunt u selecties maken op basis van bijvoorbeeld: plaats, postcodegebied, provincie, bedrijfsgrootte, bedrijfsnaam, branche, rechtsvorm, functietitel van de contactpersoon en meer. Om de prospect selectietool alvast even te proberen klik hier.

 

 

(Alle tarieven zijn excl. btw)
*) Na het 1e licentiejaar.
**) Indien u een licentie afneemt betaalt u niet per adres. Dit is slechts een prijsindicatie indien u gebruik maakt van uw maximale download limiet.

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder! 

 070 - 24 00 862

Contact us


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer nu zelf uw doelgroep

Klant ervaringen

"Ik maak al jaren gebruik van Ad Hoc Data. Het gemak waarmee je adressenlijsten kunt downloaden, maar ook de service die ik ervaar, maakt dat Ad Hoc Data echt onderscheidend is in de markt. Maatwerk in adressen en service!"

Janny Westenbrink, West Brinck Acquisitie


0000