Data Synchronisatie

 

Home | Synchronisatie3.png

Ongetwijfeld doet u er veel aan om uw huidige klantenbestand actueel en compleet te houden. Toch is een veroudering van uw klantgegevens nauwelijks te voorkomen. Immers, bedrijven verhuizen, contactpersonen veranderen, nieuwe bedrijven worden opgericht en andere worden inactief. Al dan niet met gebruik van een CRM-systeem, is het lastig om een klantenbestand optimaal bij te werken. Om u een indruk te geven: elk kwartaal vinden er alleen al circa 30.000 adreswijzigingen plaats in onze database!

Bovendien is de kans groot, dat er gegevens ontbreken in uw eigen bestand. Hierdoor kan er tijdens een campagne nog veel uitzoekwerk zijn naar adressen, telefoonnummers, e-mailadressen en ga zo maar door. Wij kunnen de ontbrekende informatie in uw bestand uit onze database aanvullen. Zo heeft u snel uw gegevens weer compleet.

Uw bestand synchroniseren

Eén ding is zeker: uw klanten en prospects komen ongetwijfeld ook in onze adressen database voor. Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database. Geen vervuiling meer dankzij failliete en inactieve bedrijven en dus ook geen verspilling van tijd en geld aan bedrijven die niet meer blijken te bestaan. Adreswijzigingen worden doorgevoerd en gegevens worden verrijkt met de ontbrekende velden. Zo bent u weer helemaal bij! 
Heeft u interesse om uw bestand met klanten en prospects door ‘de wasstraat’ te halen? Neem gerust contact op, wij informeren u graag.

De voordelen

  • Snelheid: snel weer aan de slag met actuele en complete klantbestanden
  • Effectieve leadgeneratie: dankzij correcte klantgegevens verhoogt u de effectiviteit van uw campagnes aanzienlijk
  • Minimale verspilling: inactieve en failliete bedrijven komen niet meer voor in uw bestanden
  • Aantrekkelijk geprijsd: u betaalt hiervoor een zeer scherp tarief

Ten slotte

Uiteraard is het mogelijk om een data synchronisatie te combineren met andere maatwerk bestandsbewerkingen. Bijvoorbeeld: U wilt uw huidige klantenbestand door ons laten opschonen, analyseren in welke segmenten uw klanten zich bevinden om deze vervolgens aan te vullen met de soortgelijke bedrijven in onze database? Of u wilt een prospectbestand verrijken met zowel de gegevens die in onze database voorkomen alsook met specifieke informatie door middel van een maatwerkopdracht? Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing.

Wilt u zelf, op meer gestructureerde basis, uw klantbestanden vanuit uw CRM-systeem synchroniseren met onze database? Ook dit is mogelijk middels onze CRM-koppeling CUBIC. Lees meer over deze CRM-koppeling

 

Overige diensten

Data Bestanden

U zoekt gegevens van potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? In onze selectietool selecteert u met gemak alle relevante gegevens van uw B2B doelgroep.  

Meer informatie

Data Verrijkingen

Ad Hoc Data heeft jarenlange ervaring met data maatwerkverrijking op basis van hoogwaardige informatie en top actualiteit. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg! 

Meer informatie

Data Analyse

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? Wij vinden voor u de ultieme prospects die het beste passen bij uw product of dienst! 

Meer informatie

Data Koppeling CRM

Met onze data koppeling CUBIC kunt u snel en eenvoudig uw CRM-data synchroniseren en verrijken met onze database. Alle processen binnen één systeem! 

Meer informatie

Data Consultancy

Wij bieden diverse mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie en opschoning. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de snelste weg naar uw B2B doelgroep.

Meer informatie

0000