Data Verrijking


Met uw leadgeneratie campagnes gaat u vanzelfsprekend voor een maximaal rendement. Maar hoe bereikt u dit? Het spreekt voor zich dat hoe beter uw prospectbestanden aansluiten bij uw doelgroepen, des te beter de resultaten. Dankzij een naadloze aansluiting op uw doelgroep schiet u niet met hagel, maar doelgericht. Zo bent u effectiever én voorkomt u onnodige verspilling van uw kostbare marketingbudget.
Zelf extra informatie inwinnen over uw doelgroep is vaak tijdrovend. Omdat data ons specialisme is, nemen wij u uw data verrijking graag uit handen. Dan kunt u zich richten op uw core business.

Maatwerk

Elke klant is uniek, en elke klantvraag daarmee ook. Met een maatwerkaanpak kunnen wij u intelligente oplossingen bieden en u de beste kwaliteit garanderen. U heeft dan sowieso de meest actuele informatie die voorhanden is. Ad Hoc Data heeft een jarenlange ervaring met data verrijking op basis van hoogwaardige informatie. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg. En op basis van no cure no pay betaalt u hiervoor nooit teveel. Topkwaliteit voor de beste prijs!

Op zoek naar de gegevens van specifieke functionarissen binnen bedrijven? Of zoekt u bedrijven die aan heel specifieke criteria voldoen? Bijvoorbeeld met een bepaalde certificatie, gebruikmakend van bepaalde systemen of kenmerken van andere aard? Wij gaan graag voor u op zoek!

Werkwijze

1. Intake: alvorens wij voor u aan de slag gaan, bespreken wij graag samen met u uw situatie en uw informatiebehoefte. Deze grondige intake is uiteraard geheel kosteloos.
2. Onderzoek: als we goed in kaart hebben welke gegevens u precies zoekt, gaan wij aan de slag met een kosteloos onderzoek. Deze fase bestaat uit een bronnenonderzoek (het bepalen van de bronnen die we gaan gebruiken voor het vinden van de benodigde informatie) én een workload onderzoek (voor een prognose van de benodigde tijd). Wij geven u hierbij aan wat de slagingskans is van uw verrijkingsverzoek en de geschatte kosten. U kunt nog steeds bepalen of u al dan niet de opdracht wilt laten uitvoeren of eventueel aanpassen.
3. Data verzameling: vervolgens gaan wij aan de slag en zullen u geregeld informeren over de voortgang, eventuele tussentijdse bevindingen en mogelijke nieuwe inzichten.
4. Kwaliteitscontrole: hoewel alle interne processen onderhevig zijn aan een scherpe kwaliteitscontrole, nemen wij de resultaten ook altijd nog middels een eindcontrole onder de loep voordat wij deze uitleveren. Wij garanderen op moment van uitlevering een juistheid van ten minste 98% op de aangeleverde gegevens.
5. Data uitlevering: bij de uitlevering kunt u uw voorkeuren aangeven. Bijvoorbeeld ten aanzien van het geleverde formaat, uitlevering in delen of in één bestand. Alles in overleg met u.

De voordelen

  • Top actueel: de meest recente gegevens in uw bestand, dankzij mensenwerk
  • Maatwerk: geen standaardoplossingen, maar maatwerk projecten 
  • Topkwaliteit: uitsluitend de hoogste kwaliteit dankzij intelligente oplossingen
  • Hoog rendement: effectieve communicatie begint bij de juiste én complete klantgegevens

Ten slotte

Vanzelfsprekend kunt u maatwerkverrijkingen prima combineren met andere bestandsbewerkingen. Stel, u wilt uw huidige klantenbestand door ons laten opschonen en analyseren, om vervolgens uw bestand aan te vullen met de soortgelijke prospects uit onze database. Of u wilt de ontbrekende gegevens in uw prospectbestand verrijken door een data matching met onze database én tevens op zoek gaan naar specifieke informatie door middel van een maatwerk zoekopdracht. Meer weten? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag! 

 

Documenten | Leadgener doelger.jpg

Overige diensten

Data Bestanden

U zoekt gegevens van potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? In onze selectietool selecteert u zelf met gemak alle relevante gegevens van uw B2B doelgroepen.  

Meer informatie

Data Synchronisatie

Veroudering van klantgegevens is vaak lastig te voorkomen. Geen probleem! Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database.

Meer informatie

Data Analyse

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? Wij vinden voor u de ultieme prospects die het beste passen bij uw product of dienst! 

Meer informatie

Data Koppeling CRM

Met onze data koppeling CUBIC kunt u snel en eenvoudig uw CRM-data synchroniseren en verrijken met onze database. Alle processen binnen één systeem! 

Meer informatie

Data Consultancy

Wij bieden diverse mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie en opschoning. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de snelste weg naar uw B2B doelgroep.

Meer informatie

0000