Data Koppeling CRM

 

Home | crm3.pngVindt uw leadgeneratie op een wat grotere schaal plaats? Grote kans dat u gebruik maakt van een CRM-systeem voor het vastleggen van klant- en prospectgegevens. Hiermee heeft u een prima beheersing van uw leadgeneratieproces binnen één systeem. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw klantgegevens compleet en actueel zijn? Zodat u optimaal de voordelen van CRM-software benut?

Content is king

Een CRM-systeem is handig. Maar een optimaal gebruik van uw CRM-software valt of staat met het bijhouden van de juiste gegevens. Veroudering ligt op de loer. Immers, bedrijven verhuizen, houden op te bestaan of starten bedrijfsactiviteiten in nieuwe branches. U heeft dus weinig aan een CRM-pakket wanneer de gegevens erin niet kloppen. Naast de noodzaak van het bijhouden van bestaande gegevens is het bovendien wenselijk om te zorgen voor een continue stroom van nieuwe leads.

CUBIC

De oplossing? Met onze data koppeling CUBIC kunt u snel en eenvoudig uw CRM-data synchroniseren en verrijken met onze database. Hierbij worden alle processen in uw CRM-systeem direct gekoppeld aan onze database. U werkt dus met één systeem bij de verwerking van gegevens en klantstatus. Eenvoudig gegevens synchroniseren, ontdubbelen en verrijken binnen één systeem!

Werkwijze

Ad Hoc Data heeft voor u een whitepaper voor CUBIC ontwikkeld. Hiermee kunnen uw IT-ers zelf aan de slag bij het bouwen van de API. Zij kennen uw CRM-software immers het beste. Bepaal zelf de exacte invulling van de bouw van de API op basis van uw specifieke wensen.
De API is eenvoudig te ontwikkelen en biedt een universele toepassing voor elk denkbaar CRM-systeem. U betaalt Ad Hoc Data uitsluitend voor de aansluiting op onze database; de whitepaper kost u niets. Voor slechts € 2.499,- ontvangt u een aansluiting voor 5 medewerkers, een aansluiting voor meer users is natuurlijk ook geen probleem. Daarmee heeft u een handige en hoogwaardige oplossing voor bestandskoppeling en benut u de voordelen van uw CRM-systeem optimaal. Graag adviseren wij u over de CRM-koppeling CUBIC, neem contact op.

De voordelen

  • Flexibel: u bepaalt zelf de wijze waarop de API wordt gebouwd
  • Overzichtelijk: alle processen binnen één systeem, inclusief een verrijking met nieuwe leads
  • Snel: een automatische koppeling van contactgegevens
  • Top actueel: houd uw CRM-bestanden actueel en compleet

Ten slotte

Wilt u uw CRM-bestand aanvullen zonder de toepassing van een API? Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om adressenselecties te maken in onze selectietool op basis van een licentie of losse selectie. De leads die u hiermee heeft gedownload in Excel zijn veelal in een aantal eenvoudige stappen in te voeren in uw CRM-systeem. 
 

 

Overige diensten

Data Bestanden

U zoekt gegevens van potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? In onze selectietool selecteert u met gemak alle relevante gegevens van uw B2B doelgroep.  

Meer informatie

Data Synchronisatie

Veroudering van klantgegevens is vaak lastig te voorkomen. Geen probleem! Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database.

Meer informatie

Data Verrijkingen

Ad Hoc Data heeft jarenlange ervaring met data maatwerkverrijking op basis van hoogwaardige informatie en top actualiteit. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg! 

Meer informatie

Data Analyse

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? Wij vinden voor u de ultieme prospects die het beste passen bij uw product of dienst! 

Meer informatie

Data Consultancy

Wij bieden diverse mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie en opschoning. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de snelste weg naar uw B2B doelgroep.

Meer informatie

0000