Data Consultancy

 

Home | Consult3.pngSinds de start van ons jarenlange bestaan als leverancier van hoogwaardige data, merken wij dat bedrijven steeds meer behoefte hebben aan een meedenkende partij. Niet alleen bij datavraagstukken, maar vaak ook veel breder. Zoals het bieden van ondersteuning bij strategiebepaling voor sales, marketing en communicatie. Logisch, data management is immers niet een op zichzelf staande entiteit, maar een resultaat van verschillende samenhangende keuzes.

 

Méér dan databestanden

Voor ons houdt het dan ook niet op bij het leveren van databestanden voor marketing en sales. Wij zien dit graag als een schakel in een veelomvattend proces. Over uw totale marktbewerking denken wij graag met u mee.
Omdat wij in contact zijn met bedrijven in zeer uiteenlopende branches, kunnen wij u hierbij een belangrijke toegevoegde waarde leveren. Bovendien werken wij met passie voor dataverwerking ten behoeve van B2B marketing en sales. Geen klant is voor ons hetzelfde, geen vraag is ons te gek. Juist hierdoor kunnen wij succesvolle samenwerkingen aangaan en u helpen om uw rendement op uw leadgeneratie campagnes te verhogen.

Maatwerk

Documenten | Home3b.pngHeeft u behoefte aan zeer specifieke informatie? Wilt u ondersteuning bij het bepalen van de meest interessante doelgroepen of wilt u een plan de campagne voor het betreden van een nieuwe markt? Of misschien loopt u rond met een andere vraag waarvan u denkt dat wij u verder kunnen helpen? Het spreekt voor zich dat wij altijd een maatwerkoplossing zoeken voor uw vragen. U hoort van ons altijd vooraf in welke richting wij denken en wat de kosten zullen bedragen. En kunnen wij u niet helpen, dan hoort u dit ook van ons.

Voordelen

  • Maatwerk: wij benaderen elk consultancyproject als maatwerk
  • Jarenlange ervaring: met een ervaring van meer dan 10 jaar kunt u rekenen op gedegen advies
  • Betaalbaar: u betaalt altijd een eerlijk en transparant tarief

Meer weten?

Graag kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor een maximaal rendement op uw campagnes. Wilt u hierover eens met ons van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op!

Overige diensten

Data Bestanden

U zoekt gegevens van potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? In onze selectietool selecteert u met gemak alle relevante gegevens van uw B2B doelgroep.  

Meer informatie

Data Synchronisatie

Veroudering van klantgegevens is vaak lastig te voorkomen. Geen probleem! Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database.

Meer informatie

Data Verrijkingen

Ad Hoc Data heeft jarenlange ervaring met data maatwerkverrijking op basis van hoogwaardige informatie en top actualiteit. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg! 

Meer informatie

Data Analyse

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? Wij vinden voor u de ultieme prospects die het beste passen bij uw product of dienst! 

Meer informatie

Data Koppeling CRM

Met onze data koppeling CUBIC kunt u snel en eenvoudig uw CRM-data synchroniseren en verrijken met onze database. Alle processen binnen één systeem! 

Meer informatie

0000