Data Bestanden

 

U zoekt bedrijfsadressen van uw potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? Wij begrijpen dat u deze gegevens graag snel binnen handbereik wilt hebben. Dat u flexibel wilt zijn ten aanzien van de omvang van uw adressenbestanden én de basis waarop deze zijn samengesteld. Uiteraard met de voorwaarde dat deze bestanden zo actueel mogelijk zijn. Daarom voeren wij elk kwartaal een kosteloze update van alle gegevens door.

Het gemak van zelf doen

Zelf bepalen wanneer, hoeveel en welke adressen u nodig heeft. En deze snel en eenvoudig selecteren, downloaden en exporteren naar Excel. Of toch tot het inzicht komen dat er nog een filterverfijning of verruiming nodig is, om uw adressenbestand kleiner of juist groter te maken. Haarscherp op de huid van uw doelgroepen zitten, dát is het resultaat van zelf doen.

Wilt u snel en betaalbaar toegang tot uw doelgroep? Dan kunt u kiezen voor het kopen van losse selectiebestanden of het afsluiten van een licentie.

Losse selecties

Op zoek naar nieuwe klanten en wilt u hiervoor een proefbestand selecteren in de Ad Hoc Data selectietool? Of maakt u af en toe op een minder regelmatige basis adressenselecties van uw doelgroep? Hoewel leadgeneratie in het algemeen een continu proces is, kan het natuurlijk zo zijn dat u voor nu even voldoende heeft aan een los adressenbestand.
Kennismaken met onze gebruiksvriendelijke selectietool? Vanaf slechts € 0,05 per adres selecteert u uw doelgroep in een los bestand. Direct gereed voor gebruik. En wilt u meer klantgegevens in uw bestanden? Voor € 0,10 per adres beschikt u over de meest uitgebreide gegevens, namelijk: KvK-nummers en vestigingsnummers, de Indicator Recent verhuisd, de Indicator Bedrijvenverzamelgebouw en de geolocaties. 

De voordelen

  • Uitproberen: maak kennis met onze gebruiksvriendelijke selectietool
  • Flexibel: bepaal zelf wanneer en hoeveel u selecteert, u rekent af op basis van het aantal leads en de hoeveelheid gegevens per record
  • Aantrekkelijk geprijsd: selecteer uw prospects vanaf slechts € 0,05 per adres

U bepaalt

In de Ad Hoc Data selectietool selecteert u zelf met gemak alle relevante bedrijfsgegevens van uw doelgroepen. Op basis van uitgebreide selectiemogelijkheden filtert u alleen die bedrijven die voor u interessant zijn. Deze selecteert u uit onze database met alle ruim 1,7 miljoen actieve Nederlandse bedrijven. U betaalt hiervoor altijd de scherpste prijs, veel lager dan u elders in de markt zult tegenkomen. Een ideaal vertrekpunt dus voor al uw marketing en sales acties.

Wilt u gebruikmaken van alle gemakken van een licentie? Dan heeft u de meest kostenefficiënte oplossing voor het genereren van uw leads. 

Licenties

Voor veel bedrijven is het zoeken en benaderen van nieuwe potentiële klanten een continu proces. Logisch, als je wilt meebewegen in een veranderende en concurrerende markt. Goed om dan aan de bal te blijven... Voor een kostenefficiënte en gestructureerde basis voor leadgeneratie bieden onze licenties u de ideale oplossing. Dat kan al vanaf € 35,- per maand!

De voordelen

  • Optimaal flexibel: u beschikt over een ruime hoeveelheid leads per maand, en gebruikt uw eventuele adressentegoed ook nog in de eerstvolgende maand
  • De scherpste prijs: een licentie is de meest kostenefficiënte oplossing voor snelle toegang tot uw doelgroep (omgerekend al vanaf € 0,001 per adres!)
  • Up-to-date: met vier kosteloze updates per jaar beschikt u altijd over de meest actuele klantgegevens
  • Zoekopdrachten opslaan: met een licentie kunt u uw gemaakte zoekopdrachten opslaan en hergebruiken (al dan niet met aanpassing van 1 of meerdere filters)

Maatwerkdiensten

Naast de zojuist genoemde mogelijkheid om zelf uw prospectbestanden samen te stellen, bieden wij diverse aanvullende diensten aan. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het verrijken, analyseren en opschonen van klantgegevens. Het gaat dan om maatwerkoplossingen, die leiden tot een verdieping en/of actualisering van uw bestanden.

De specialisten van Ad Hoc Data adviseren u graag over de onderstaande maatwerkdiensten om het maximale uit uw campagnes te halen.

 

Overige diensten

Data Synchronisatie

Veroudering van klantgegevens is vaak lastig te voorkomen. Geen probleem! Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database.

Meer informatie

Data Verrijkingen

Ad Hoc Data heeft jarenlange ervaring met data maatwerkverrijking op basis van hoogwaardige informatie en top actualiteit. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg! 

Meer informatie

Data Analyse

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? Wij vinden voor u de ultieme prospects die het beste passen bij uw product of dienst! 

Meer informatie

Data Koppeling CRM

Met onze data koppeling CUBIC kunt u snel en eenvoudig uw CRM-data synchroniseren en verrijken met onze database. Alle processen binnen één systeem! 

Meer informatie

Data Consultancy

Wij bieden diverse mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie en opschoning. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de snelste weg naar uw B2B doelgroep.

Meer informatie

0000