Data Analyse

 

Home | analyse3.png

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? En komt dit klantprofiel wel overeen met de doelgroep waarop u zich in uw communicatie en marktbewerking richt? Wanneer u een klantenbestand heeft van enige omvang, kan het interessant voor u zijn om een profielanalyse te maken van uw klanten. In welke branches zijn zij actief? Zijn dit met name grotere ondernemingen of juist MBK-bedrijven? En zijn er nog andere kenmerken die van belang zijn? 

Analyse klantenbestand

Wellicht minstens zo interessant: in hoeverre komt dit profiel overeen met een dwarsdoorsnede van het Nederlandse bedrijfsleven. Kortom: in welke segmenten bent u over- dan wel ondervertegenwoordigd ten opzichte van de BV Nederland? Belangrijke input voor uw marketing intelligence om uw marketingstrategie op af te stemmen.

Documenten | Doelgroep kennen2.pngAd Hoc Data kan voor u een betrouwbare en uitgebreide analyse verzorgen van uw doelgroep. Onder meer op basis van branche, regionale kenmerken, bedrijfsgrootte en rechtsvorm brengen wij uw klant in kaart. Dat kan ook op andere kenmerken, zoals bijvoorbeeld: ‘Recent verhuisd’ of ‘Gevestigd in een bedrijvenverzamelgebouw’. U betaalt hiervoor nooit teveel. Wij bieden u scherpe, transparante tarieven op basis van no-cure no pay die samenhangen met de bestandsomvang en gezochte kenmerken.

Data matching: wij vinden uw ultieme prospects

Met de analyse van het profiel van uw huidige klantenbestand kunnen wij voor u gaan zoeken naar soortgelijke bedrijven die overeenkomen met dit profiel, de ‘lookalikes’. Ook hier leveren wij alle uitgebreide bedrijfsgegevens zoals u al gewend bent in de exportbestanden van uw adressenselectie. Voor u een commercieel zeer interessante groep bedrijven. Want hierbij is het te verwachten dat de kans van succes op uw campagne extra groot is.

De voordelen

  • Verrijk uw marketing intelligence: snel inzicht in uw klantprofielen en effectiviteit van uw marketingstrategie
  • Zeer interessante leads: laat uw bestand verrijken met de meest interessante leads
  • Scherp geprijsd: u betaalt op basis van transparantie en uitsluitend ‘no cure no pay’

Ten slotte

Uiteraard is het mogelijk om een data analyse te combineren met andere maatwerk bestandsbewerkingen. Bijvoorbeeld: u wilt uw huidige klantenbestand door ons laten opschonen, analyseren in welke segmenten uw klanten zich bevinden om deze vervolgens aan te vullen met de soortgelijke bedrijven in onze database? Of u wilt een prospectbestand verrijken met zowel de gegevens die in onze database voorkomen alsook met specifieke informatie door middel van een maatwerkopdracht? Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.
 

Overige diensten

Data Bestanden

U zoekt gegevens van potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? In onze selectietool selecteert u met gemak alle relevante gegevens van uw B2B doelgroep.  

Meer informatie

Data Synchronisatie

Veroudering van klantgegevens is vaak lastig te voorkomen. Geen probleem! Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database.

Meer informatie

Data Verrijkingen

Ad Hoc Data heeft jarenlange ervaring met data maatwerkverrijking op basis van hoogwaardige informatie en top actualiteit. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg! 

Meer informatie

Data Koppeling CRM

Met onze data koppeling CUBIC kunt u snel en eenvoudig uw CRM-data synchroniseren en verrijken met onze database. Alle processen binnen één systeem! 

Meer informatie

Data Consultancy

Wij bieden diverse mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie en opschoning. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de snelste weg naar uw B2B doelgroep.

Meer informatie

0000