Adressenbestanden van bedrijven

Bedrijfsadressen nodig voor gerichte marketing en salesacties? Ad Hoc Data biedt u zeer compleet en actueel zakelijk adressenbestand. Van eenmanszaak tot multinational. Met de 1,7 miljoen adressen van Ad Hoc Data maakt u zelf uw prospectbestand op basis van de door u gekozen selectiecriteria. Selecteer uw doelgroep snel en eenvoudig. Uw toekomstige leads en klanten staan er gegarandeerd tussen. Niet voor niets kozen al ruim 10.000 Nederlandse en Belgische bedrijven voor Ad Hoc Data!

Vind uw doelgroep

Ons systeem is zeer gebruiksvriendelijk. In een handomdraai maakt u zelf zeer uitgebreide adressenselecties van uw doelgroepen. Eenvoudig te exporteren naar Excel. Bestel nu en krijg direct toegang tot onze database! Bekijk hier de video of probeer onze selectietool eens uit

 

Documenten | Koninginnegracht_pand.jpg

Over Ad Hoc Data

Al sinds 2005 is Ad Hoc Data één van de grootste spelers op het gebied van betaalbare en kwalitatieve B2B adresbestanden. Al meer dan 10.000 bedrijven kozen voor Ad Hoc Data als partner bij leadgeneratie. En dat is niet voor niets... Lees meer over Ad Hoc Data en kies ook voor de grootste bedrijvengids van Nederland en België.

 

 

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

 070 - 24 00 862

Contact us


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer uw doelgroep

Klant ervaringen

“Goed telefonisch meegedacht met als resultaat een mooi bestand aan ongediertebestrijders voor een scherpe prijs.”

Henk Bart, MakeSafe International


0000